Новини

 

З Днем Перемоги, дорогі ветерани!

28.04.2011
Усе далі в минуле відходять роки Великої Вітчизняної війни, і все рельєфніше постає перед нами велич подвигу радянського народу, який відіграв вирішальну роль у розгромі фашизму й звільнив від його ярма багато народів.
Ця війна була найтяжчою, найжорстокішою, найкривавішою з усіх воєн, які переживало людство. А подвигу, який здійснили радянський народ і радянська Армія, немає рівного в історії.
Сорок шість місяців і два з половиною тижні тривали бої на фронтах Великої Вітчизняної війни. І сьогодні, на відстані 66 років від дня Великої Перемоги, так само важко знайти слова, здатні донести до нащадків неймовірний біль утрат і неймовірну радість людей, коли закінчилася війна.
Вшановуючи особистий бойовий і трудовий внесок у досягненні вікопомної Перемоги, поздоровляю всіх університетських ветеранів та їхні родини зі всенародним святом – 66-ю річницею переможного дня – 9 травня 1945 року. Від усієї душі бажаю вам, вашим дітям, онукам і правнукам міцного здоров’я, земного щастя, сонця, миру й добра!


Леонід Губерський,
ректор університету


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024