Новини

 

У ВІКНУ відбудеться всеармійський науково-практичний семінар

20.04.2011
На сучасному етапі розвитку Збройних Сил України гостро постало питання формування офіцерського корпусу військ. Великого значення, у цьому сенсі, набуває питання підготовки висококваліфікованих військових фахівців, у тому числі офіцерів із виховної роботи. У ході реформування системи військової освіти окреслилась низка проблемних питань щодо підготовки молодих офіцерів тактичної ланки управління. Вирішення цих проблем сьогодні потребує не тільки кропіткої праці науково-педагогічних кадрів, а й взаєморозуміння та системності в співпраці ВВНЗ і замовників.
Мета семінару в творчій співпраці фахівців та курсантів Військового інституту, представників Департаменту соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України і Головного управління виховної та соціально-психологічної роботи Збройних Сил України за участю командування військових частин виробити єдине бачення та напрямки вирішення зазначених питань підготовки військових фахівців із виховної роботи у ВІКНУ.
Оргкомітетом розроблений проект пропозицій, що виносилися на обговорення та будуть направлені керівництву Міністерства оборони України.
Початок роботи семінару – 22.04.11 о 9.00.
Усі журналісти, які бажають ознайомитися з ходом проведення зазначеного заходу, запрошуються до Військового інституту за адресою: м. Київ, вул. Ломоносова, 81 (від станції метро Либідська - маршрутне таксі № 38 до зупинки - Військовий інститут).
Акредитація журналістів за тел. (067) 5067097, (095) 1999482.
Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024