Новини

 

Уроки справедливості

16.04.2011
16.04 студенти соціального відділу студентського парламенту юридичного факультету відвідали дитячий будинок «Гніздечко» у м. Іванків. Це вже не перша наша поїздка до цього закладу. Однак цього разу ми вирішили познайомити вихованців будинку з реаліями нашої професії, а тому підготували моделювання судового засідання кримінальної справи.
14 – річні дівчата виконували ролі суддів, прокурора, захисника, потерпілих, експерта та свідків. Вони виголошували промови, давали показання, обмінювалися репліками і постановляли вирок.
Дітлахи залишилися задоволеними. Підсудного студента виправдали, але бажання у майбутньому стати юристом проявив тільки найменший учасник (свідок) 10 – річний Вітя.
По закінченню судового процесу усі отримали грамоти, подарунки та солодощі.
Спілкування з цими дітьми завжди приємне. Їхні радісні посмішки і задоволення від нашого приїзду зігрівають душу і роблять недаремними витрачені зусилля.
Можливо, ми робимо небагато. Однак кілька годин вашого часу, витрачених на поїздку, подарують дітям незміряно більше. Вони потребують цього спілкування, теплоти і уваги, ніжності і ласки, якими ми можемо поділитися.
Не будьте байдужими! Приєднуйтесь!
Голова соціального відділу СПЮФ Савчук Юлія


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024