Новини

 

Висока оцінка співпраці з космічним агентством

11.04.2011
Державне космічне агентство України
Державне підприємство
«Науковий центр точного машинобудування»




Ректору Київського національного університету
імені Тараса Шевченка
академіку НАН України
Губерському Л.В.




Шановний Леоніде Васильовичу!

Протягом 2007-2010 років у науково-дослідному центрі Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка спільно з Державним підприємством «Науковий центр точного машинобудування» (ДП «НЦТМ») на замовлення МО України проводилась дослідно-конструкторська робота шифр «Прозорість-С» з розробки та створенню фотоелектричної сонячної батарей (ФЕСБ) спеціального призначення. За результатами роботи була виготовлена дослідна партія ФЕСБ для проведення державних випробувань.
Відповідно до наказу командира військової частини А0515 від 25 лютого 2011 року № 55 з 10 березня 2011 по 18 березня 2011 року у частинах і підрозділах Збройних Сил України були проведені міжвідомчі випробування ФЕСБ спеціального призначення з метою оцінки відповідності тактико-технічних характеристик ФЕСБ вимогам технічного завдання на їх створення. Під час випробовувань виріб пройшов досконалу перевірку на міцність, довговічність та надійність і отримав високу оцінку Державної комісії, за результатами роботи якої виріб буде прийнятий на озброєння Збройних Сил України.
Керівництво ДП «НЦТМ» високо оцінює проведену роботу та висловлює щиру вдячність співробітникам Київського національного університету імені Тарааса Шевченка керівнику розробки д.т.н., професору Лєнкову Сергію Васильовичу та відповідальному виконавцю к.т.п., капітану Охрамовичу Михайлу Миколайовичу за кваліфіковану допомогу та плідну співпрацю при розробці нових зразків озброєння та військової техніки.


З повагою, директор ДП «НЦТМ» Сєлюков О.В




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024