Новини

 

"Що поганого у червоній білизні?" - Подумали вболівальники КІМО й прийшли на КВН з червоними кульками!

29.03.2004

Вболівальники КІМО дійсно прийшли з червоними кульками, які вони дбайливо понадували та старанно нанесли на них логотип улюбленої команди. Це в свою чергу породило безліч приводів для жартів. Жартів взагалі було багато, як і повинно бути на КВН, і вболівальників було стільки, що зал ледь не тріщав від переповнення.

Минулої п’ятниці у дотепності змагалися студенти біологічного факультету, представлені командою "Генофонд" (нації, університету, планети не уточнюється). Змагалися вони з кібернетиками, які називають себе "П’ять п’ятдесят" (про походження назви можна тільки здогадуватися, одне зрозуміло кібернетикам найближча мова цифр). Третім суперником двох славних команд стала команда Інституту міжнародних відносин - "КІМО". Назва ємна та кожному зрозуміла, ніякого побічного змісту в ній немає. Й правильно, навіщо щось ускладнювати? Як говорить народна мудрість: "Коротко та ясно, від того й прекрасно".

Гра вдалася насиченою та дуже емоційною. Щодо емоцій - це окрема тема: вони бурлили як в італійському містечку і у вболівальників, й у гравців. Синдром бурхливих почуттів не обійшов навіть суддів. Особливою популярністю у команд користувалися наші славетні працівники ДАІ, і особливості їх поведінки, менталітет та навіть манера розмовляти, молодим гострим умам дали великий простір для творчості. Особливо близькою ця тема стала для "Генофонду". Отже виявилося що: "ДАЇшник - це травоїдне й з рослин воно надає перевагу "зелені"." Але ж не ДАЇшником єдиним вважається КВНщик.

Кінематограф, це стверджував ще вождь світового пролетаріату, є важливішим з мистецтв. Отже команди це знають, та не просто знають, а, навіть, мають особливі почуття до таких картин як відомий російський шедевр "Країна глухих". Команда "5-50" ознайомила глядачів зі своєю версією цього блокбастеру, мабуть В.Тодоровському було б цікаво це побачити. Та забудемо про режисера оригіналу, головне що вболівальники команди від нової інтерпретації були у захваті.

Тема мистецтва не раз підіймалася нашими всебічно розвиненими та обдарованими командами, і в цьому контексті логічно, що зацікавленість їх викликала наша сучасна зірка українського мистецтва. Отже як помітила команда КІМО: "Якщо у жлобства є Бог, то він відпочиває у порівнянні з Поплавським". Світові музичні зірки теж не були забуті. Ніхто не сперечався з повідомленням команди міжнародників: "Юрій Дєточкин дуже любив дітей, Майкл Джексон теж любив дітей, але сиділи вони чомусь по різним статтям".

Викладач - це особлива людина у житті кожного студента. Студент теж, напевно, викликає багато почуттів у викладачів, що їх сприймають у будь-якому стані (підготовки до іспиту) та в якій завгодно кількості (тих, хто відважився прийти складати іспит). Отже: "Студентами можуть харчуватися тільки викладачі, вони їдять їх з нутрощами". Цікаво було дізнатися, що в університеті працюють не тільки викладачі, що викладають предмети. "5-50" зустрічались і з такими: "Я - викладач в університеті, я викладаю плитку в туалеті".

Все ж таки професія здійснює вплив на людину. Жарти "Генофондів" побудовані на людських інстинктах, на всьому, що більш наближається до всього природного, біологічного. Особливо чомусь команді сподобалася тема секс-меншин. Мабуть, це предмет якогось нового біологічного дослідження. "5-50" люди з математичним складом розуму, а це завжди цікаво, бо математика "розум до ладу приводить" (Ломоносов М.В.©) Не знаю як з гумором було у Ломоносова, а у кібернетиків і розум до ладу приведений і жарти цікаві.

Головна ж інтрига гри полягала у визначенні переможця. Жодна людина в залі, напевно не могла передбачити того, що відбулося. Переможця в цій грі не було зовсім. Кожна з команд отримала рівну кількість балів, а саме - 16. Отже шоу повинно продовжуватися. Командам - вдачі та натхнення, а глядачам - задоволення від чудових та справді цікавих ігор у майбутньому.


Анна Почепська,
Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024