Новини

 

Повідомлення про ухвалу Вченої ради університету щодо Фінансово-правового коледжу

16.03.2011

Останнім часом у деяких засобах масової інформації з’явилися повідомлення, в яких йдеться про призначення директора Фінансово-правового коледжу. Київський національний університет імені Тараса Шевченка заявляє, що у зв’язку з численними зауваженнями на адресу Фінансово-правового коледжу, які завдавали шкоди репутації Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Вчена рада університету рішенням від 01.06.2009 року (протокол № 11) прийняла ухвалу про вихід Київського національного університету імені Тараса Шевченка зі складу засновників Фінансово-правового коледжу. Директор Фінансово-правового коледжу Гриценко І.С. подав заяву до зборів засновників про звільнення із займаної посади.
Київський національний університет імені Тараса Шевченка повідомив про вихід зі складу засновників Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, а також органи державної реєстрації Солом’янського району м. Києва (місце розташування коледжу).
З моменту виходу університету зі складу засновників Фінансово-правовий коледж є самостійним вищим навчальним закладом. Київський національний університет імені Тараса Шевченка не несе відповідальності за організаційно-наукові, фінансові та будь-які інші питання діяльності Фінансово-правового коледжу.


Прес-центр


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024