Новини

 

Трамвай бажань – мрія кожної людини!

25.03.2004
24 березня 2004 року в актовому залі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася акція “Трамвай бажань”, яку підготував Студентський парламент університету.
Напевно, мрія кожної людини – мати, або хоча б проїхати в такому трамваї. Молоді люди завжди замислюються про те, аби здійснилася будь-яка їхня мрія. Наприклад, студент – щоб суворий викладач поставив йому п’ятірку. Самі ж студенти створили ауру своєї мрії. Справжній трамвай власних бажань.



Розпочалося шоу з привітання до студентів голови Студентського парламенту Івана Слободяника, який сказав: “Незалежно від національності, курсу, спеціальності, всіх нас поєднує одне – ми всі хочемо бути щасливими. На думку головних організаторів концерту секрет щастя полягає в гармонійному поєднанні почуттів розуму і бажання. Я думаю, що ви з цим абсолютно погодитесь зі мною”.



Відкрилося свято маленькою подорожжю у символічному трамваї, яке супроводжувалося концертною програмою. Учасники запалювали в очах глядачів вогники бажання та відчуття щастя своїми номерами, яких було безліч: Фантастичне шоу пластичного театру “Селіна”, “Екзотичні танці”, виступи лауреатів пісенних конкурсів, що створювали неповторну атмосферу містики та загадковості.



Шкода, що це був лише один вечір в трамваї власних мрій та бажань, але будь-хто може кожного дня дозволити собі творити свято та здійснювати свої задуми.


Наталія Годун,
Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024