Новини

 

Студентство вимагає змін!

27.02.2004

Під таким девізом проходила не одна зустріч лідерів студентського самоврядування міста Києва у студентському парламенті. Дебати, обговорення, суперечки – усі прагнули виголосити свої думки і дійти згоди. Яким має бути майбутнє студентського руху, яким його вбачає міська влада, що для цього робиться? Такі питання поставили студентські лідери заступнику міського голови Володимиру Борисовичу Яловому. Після змістовної розмови було визначено основний напрямок роботи – створити Студентську раду міста Києва, а для цього розробити та затвердити статут та план роботи на 2004 рік. Домовились зустрітись через два тижні для підбиття підсумків.

Днями відбулась офіційна зустріч голови Київської міської держадміністрації Олександра Олександровича Омельченка із студентським активом міста Києва у міській адміністрації . Затишна колонна зала повнилась дзвінким гулом молодих голосів. Святкову програму відкрив Олександр Олександрович, який офіційно повідомив про реєстрацію Студентської ради міста Києва. Веселі пісні, танці, цікаві номери супроводжували цей вечір. Але основним номером став виступ Руслани, яка своєю енергією розпалила глядачів: спочатку примусивши танцювати коломийку найсміливіших хлопців, а потім і всіх інших. „Дикі танці” підтримало навіть керівництво.

Поступово вечір добіг свого кінця. Вдосталь нафотографувавшись та наспілкувавшись із мером студентський актив почав розходитись хто по своїх домівках, хто далі продовжувати вечір.

Cтудентський парламент КНУ ім. Т.Г. Шевченка був майже у повному складі. Лише він та Студентська організація НАУ мали можливість представити найбільшу кількість активістів. Про плідну співпрацю та дружбу цих двох організацій годі вже й казати. На голову студентського парламенту Івана Слободяника лягло основне навантаження по розробці та затвердженню Студентської ради міста Києва ( як і організації цього вечора також).

Хотілось би побажати новоствореній Студентській раді міста Києва успіхів та досягнення поставлених цілей.

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024