Новини

 

До ВІКНУ завітала Весна разом із жіночим святом

09.03.2011
З кожним новим березневим днем весна все більш впевнено вступає у свої права: все теплішим стає сонячне проміння, все голоснішим гомін птахів.
До нашого Військового інституту вона прийшла разом із жіночим святом.
4 березня 2011 року у цьому військовому підрозділі навчального закладу відбулися урочисті збори особового складу, присвячені Міжнародному дню захисту прав жінок та миру 8 березня.
Цього разу цей захід більш нагадував театралізовану виставу: вітальні виступи, оголошення святкових наказів мали яскраве емоційне забарвлення у вигляді музичних та пісенних привітань від оркестру Військового інституту та його солістів.
У своїй доповіді начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін подякував всім жінкам за самовіддану працю, високий професіоналізм та внутрішню самодисципліну, без яких було б неможливим виконання відповідальних завдань, що стоять перед ВІКНУ.
– У нашому Військовому інституті, – наголосив генерал-майор Віктор Балабін, – працюють жінки-прибиральниці, лаборанти, діловоди, бібліотекарі, викладачі, наукові співробітники, начальники центру, відділу та кафедри. 32 % змінного складу – це дівчата. Всі вони не тільки сумлінно ставляться до виконання своїх обов’язків, а ще й встигають брати активну участь у суспільному житті, створювати домашній затишок, виховувати своїх дітей. Тому й ставлення до них як у сім’ї, так і на роботі, службі, у державі особливе: там, де поруч жінка, там панує шана, повага та любов.
Здоров’я вам, сімейного благополуччя, щастя, а також постійної уваги і поклоніння з боку чоловіків, – сказав начальник Військового інституту.
Квіти, медалі, грошові винагороди, грамоти, подяки, та щирі побажання у цей день не оминули жодну з жінок Військового інституту.
Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024