Новини

 

Товариство CFA Ukraine провело студентський конкурс з написання інвестиційних звітів

20.02.2011
12 грудня 2010 року у концертному залі Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана вперше в Україні було проведено конкурс з інвестиційного аналізу - Global Investment Research Challenge (GIRC). Організатором конкурсу виступило Українське товариство інвестиційних професіоналів CFA Ukraine. Головною метою конкурсу є навчання студентів найкращим практикам інвестиційних досліджень, розвиток їхніх аналітичних здібностей та презентаційних навичок.



Цього року студентам було запропоновано зробити дослідження агропромислового холдингу Астарта-Київ. У фіналі конкурсу прийняли участь команди студентів з 7 українських вузів Києва, Львова, Тернополя та Донецька. Наставниками-оцінювачами та суддями конкурсу виступили представники провідних українських інвестиційних та аудиторських компаній: Astrum Investment Management, Concorde Capital, Consoris Capital, Deloitte, Dragon Capital, Eavex Capital, Ernst & Young, Kinto, Phoenix Capital, PriceWaterhouseCoopers і Troika Dialog.



На відкритті конкурсу з привітальною промовою виступили засновник і генеральний директор Concorde Capital Ігор Мазепа та Президент Українського товариства інвестиційних професіоналів CFA Ukraine, партнер Consoris Capital Андрій Климчук.



За сукупною оцінкою, отриманою командами за письмову роботу та за презентацію на фіналі конкурсу, переможцями визнано команди з Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана та Львівського національного університету ім. Івана Франка, які посіли перше, друге та третє місця відповідно.



Крім того, членами журі конкурсу було оголошено номінації, переможцями у яких визнані команди з наступних вузів:

• Донецький національний технічний університет – в номінації «За кращу презентацію», представленій інвестиційною компанією Dragon Capital.

• Львівського національного університету ім. Івана Франка – в номінації «За інноваційний підхід», представленій інвестиційною компанією Astrum Investment Management та в номінації «За найефективніше співробітництво з компанією», представленій компанією Астарта-Київ.

• Київський національний університет ім. Тараса Шевченка – в номінації «За кращий звіт», представленій аудиторською компанією Ernst&Young.




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024