Новини

 

Відеоміст з Італією

11.02.2011
В межах культурного обміну між Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та Державним інститутом готельного господарства, ресторанного бізнесу та туризму «Джероламо Варнеллі» міста Чінголі (Італія) 09 лютого 2011 року у залі відеоконференцій пройшла презентація дистанційної лабораторії креативного письма за участю професора Антонелли Монтекіарі та відомого письменника Вітторіо Граціозі.
Проект започатковано Центром географічних та культурних досліджень Італії при географічному факультеті у співпраці з Інститутом філології за підтримки Інституту італійської культури при Посольстві Республіки Італія в Україні.
Нагадаємо, що лабораторія креативного письма протягом двох років проводиться для студентів університету, які вивчають італійську мову, та є складовою освітньо-культурного проекту «Україна-Італія: культурні діалоги без кордонів». Протягом навчання, завдяки унікальній методиці письменника Вітторіо Граціозі, студенти опановують таємниці та закономірності творчого письма, створюють власні літературні твори.
Розпочатий цикл дистанційних лекцій та семінарів дозволить збільшити обсяг і якість навчального курсу. Подібні відеомости планується проводити щомісяця.
Незважаючи на те, що захід проходив у поза навчальний час, у залі не залишилося жодного вільного місця! Студенти з великим ентузіазмом сприйняли новий формат спілкування та з нетерпінням очікують на продовження проекту.


Олена Мотузенко Директор Центру географічних та культурних досліджень Італії.
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024