Новини

 

Допомога дітям хворим на рак

10.02.2011

08 лютого 2011 року відбулася зустріч, учасниками якої були проректори КНУ Петро Бех (міжнародні зв’язки), Володимр Шевченко (навчально-виховна робота) та президент Міжнародного благодійного фонду «Набат» Олена Мотузенко. На зустрічі було обговорено план спільних дій у межах акції громадської солідарності «Дитина має право на життя!». Нагадаємо, що саме університет першим підтримав ініціативу фонду, спрямовану на допомогу дітям, хворим на рак та виступив партнером акції.
Особлива увага на зустрічі приділялась організації підписання Меморандуму про співпрацю з партнерами щодо подолання раку. Вона відбудеться в університеті 15 лютого у Всесвітній день захисту дітей, хворих на рак. Учасники зустрічі висловили щире сподівання, що такі дії стануть першим кроком на шляху створення національної мережі, що об’єднає можливості та ресурси державного і громадського секторів у співпраці з соціально відповідальним бізнесом, з метою допомоги дітям, хворими на рак та сприятиме проведенню регулярних просвітницьких кампаній здорового способу життя та ранньої діагностики раку серед студентської молоді.
09 лютого в університеті пройшла робоча нарада заступників деканів з виховної роботи всіх факультетів, на якій обговорювалися питання включення до плану виховної роботи низки заходів, спрямованих на допомогу дітям, хворим на рак.





Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024