Новини

 

Запорука успішної професійної діяльності

07.02.2011
Гасло «бадьорий настрій та міцне здоров’я – запоруку успішної професійної діяльності» дружний педагогічний колектив КНУ на ділі перетворює у життя. 27-28 січня в залі спорткомплексу університету проходили змагання з волейболу в рамках Спартакіади «Бадьорість та здоров’я» серед професорсько-викладацького складу. Для більшої популяризації цієї гри та заохочення учасників вперше було дозволено виступати збірним командам різних факультетів. Найактивнішими учасниками виявилися викладачі хімічного, фізичного, радіофізичного, філософського, географічного факультетів, Інституту біології, Інституту філології, ВІКНУ та кафедри фізичного виховання, які особистим прикладом заохочують студентів до здорового способу життя. За результатами проведених зустрічей перше місце виборола команда кафедри фізичного виховання, друге – збірна команда факультетів
(хімічного, фізичного, філософського та інституту філології), третє місце посів Інститут біології. На четвертому місці опинилася команда РФФ, на п’ятому – ВІКНУ. Кращим гравцем турніру став Крикун Віталій (філософський ф-т).
Завершували Спартакіаду КНУ серед викладачів змагання з баскетболу, що відбувалися з 30 січня по 2 лютого. Тут місця розподілилися так: І місце посіла збірна команда факультетів (механіко-математичного, кібернетики, ВІКНУ), ІІ місце – кафедра фізичного виховання, ІІІ місце – геологічний факультет. Кращим гравцем турніру було визнано Чомка Дмитра (геологічний факультет), а Давиденка Миколу (кафедра фізвиховання), який приніс своїй команді найбільшу кількість очок, було визнано кращим бомбардиром турніру. Почесною грамотою за вагомий внесок у спортивне життя університету був нагороджений гравець команди геологічного факультету Володимир Гриценко.
Організатори відзначили найактивніші факультети, що брали участь у Спартакіаді «Бадьорість та здоров’я» цього року:
1. Кафедра фізичного виховання та спорту – волейбол, настільний теніс, бадмінтон, шахи, плавання, футзал, баскетбол ( 7 видів )
2. ВІКНУ – волейбол, настільний теніс, бадмінтон, плавання, футзал, баскетбол ( 6 видів )
3. Механіко-математичний ф-т – бадмінтон, шахи, плавання, футзал, баскетбол ( 5 видів )
4. Ф-т Кібернетики – бадмінтон, плавання, футзал, баскетбол ( 4 види )
5. РФФ – настільний теніс, бадмінтон, плавання, футзал ( 4 види )
6. Географічний ф-т – бадмінтон, футзал, волейбол ( 3 види )
7. Інститут біології – волейбол, настільний теніс, плавання ( 3 види )
8. Фізичний ф-т – волейбол, плавання ( 2 види )
9. Геологічний ф-т – футзал, баскетбол ( 2 види )
10. Ф-т Психології – настільний теніс, плавання ( 2 види )
11. Філософський ф-т – волейбол, футзал ( 2 види )
12. ІМВ – шахи ( 1 вид )
13. Хімічний ф-т – волейбол ( 1 вид )
14. Ін-т Журналістики – шахи ( 1 вид )
15. Ін-т Філології – волейбол ( 1 вид )

Завдяки тому, що цього року було розширено програму змагань – додалися нові види спорту (плавання, шахи та волейбол, - кількість команд та учасників збільшилася, виросла цікавість до Спартакіади «Бадьорість та здоров’я», тому що такі заходи об’єднують педагогічний колектив, надають можливість спілкуватися не лише в аудиторіях, але й на спортивних майданчиках.
Наші викладачі показали досить високий рівень фізичної підготовки, і це, сподіваємося, допоможе їм здобути перемоги на районних та міських змаганнях.
Запрошуємо всіх бажаючих представників професорсько-викладацького складу брати активну участь у Спартакіаді, щоб своїм особистим прикладом заохочувати студентів до здорового способу життя.

Кафедра фізичного виховання та спорту


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024