Новини

 

Переможці – студенти – економісти КНУ

01.02.2011
Команда Київського національного університету ім. Тараса Шевченка – PANDA Investments (у складі 5 студентів економічного факультету: Анзіна Романа, Онищенко Дарії, Пасажка Тараса, Решетової Ганни та Шпигоцької Наталії) здобула перемогу на конкурсі з інвестиційного аналізу - Global Investment Research Challenge (GIRC). Організатором конкурсу виступило Українське товариство інвестиційних професіоналів CFA Ukraine.
Конкурс складався з двох етапів:
На першому етапі, конкурсанти мали скласти звіт по оцінці інвестиційної привабливості української компанії Астарта-Київ, застосувавши на практиці основи інвестиційних досліджень. Кожна команда протягом першого етапу співпрацювала з наставниками, що працюють у провідних інвестиційних компанія України, а також з керівником від університету. Наставниками,оцінювачами та суддями конкурсу виступили представники провідних українських інвестиційних та аудиторських компаній: Astrum Investment Management, Concorde Capital, Consoris Capital, Deloitte, Dragon Capital, Eavex Capital, Ernst&Young, Kinto, Phoenix Capital, PriceWaterhouseCoopers і Тройка Діалог.
На другому етапі команди мали презентувати свій результат та відповісти на ряд питань від суддів.
У фіналі конкурсу прийняли участь команди студентів з 7 провідних українських вузів Києва, Львова, Тернополя та Донецьку.
За сукупною оцінкою, отриманою командами за письмову роботу та за презентацію на фіналі конкурсу, переможцями визнано команди з Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана та Львівського національного університету ім. Івана Франка, які посіли перше, друге та третє місця відповідно.
Команда з Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, що зайняла перше місце в конкурсі, буде представляти Україну на регіональних змаганнях 3 березня 2011 року у м. Мадрид, Іспанія.
Більш детальну інформацію про конкурс Global Investment Research Challenge можна знайти на сайті: http://www.cfaukraine.org/Pages/GIRC.aspx
Довідка про CFA Ukraine
CFA Ukraine - Українське товариство інвестиційних професіоналів, яке об'єднує більше 200 представників інвестиційної професії в Україні. CFA Ukraine входить у міжнародну мережу організацій глобальної асоціації інвестиційних професіоналів CFA Institute.
Місією суспільства CFA Ukraine є впровадження найвищих стандартів етики, освіти і професіоналізму в інвестиційній сфері України. Основні цілі суспільства - об'єднання інвестиційних професіоналів, забезпечення їхнього постійного навчання та соціальної єдності, а також підвищення рівня обізнаності в Україні про кваліфікацію CFA, як про глобальний стандарт інвестиційної професії.
Детальніша інформація про CFA Ukraine доступна на сайті: www.cfaukraine.org.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024