Новини

 

Студенти-філософи визначилися зі своєю Музою

06.12.2010
2 грудня в актовій залі Червоного корпусу Київського національного університету відбулась довгоочікувана подія. Філософський факультет вперше провів свій перший конкурс краси «Муза філософії 2010».
За корону боролись вісім найчарівніших, найсміливіших та найталановитіших студенток філософського. Вони дві години поспіль доводили усім присутнім в залі, що на першому факультеті університету навчаються не тільки розумні, а ще й обдаровані дівчата.
Конкурс супроводжувався насиченою концертною програмою, що мала не менш філософську спрямованість, але спромоглася об’єднати на одній сцені представників різних факультетів: радіофізичного, психології, інституту журналістики…
Автором сценарію та однією з ведучих виступила талановита Єлизавета Ясько, завдяки якій було навіть записано пісню «Муза філософії» спеціально для конкурсу.
Як уже зазначалось у попередніх матеріалах про конкурс, ініціативу проведення цього заходу взяла на себе Аліна Кострубіцька, яка і виступила головним організатором.
Конкурс оцінювало компетентне журі: Бугров Володимир Анатолійович (Проректор з науково-педагогічної роботи Київського національного університету імені Тараса Шевченка), Неліпа Дмитро Васильович (Заступник декана філософського факультету), Оксана Платонова (Директор кіномодельного агента «НЕО»), Рінат Ахмедзієв (директор фотоагентства «Студія 35»), Олександр Долін (Радник президента міжнародної парфумерно-косметичної компанії «RA group»), Артем Ремізов (Голова Профбюро студентів філософського факультету 2008-2010 років Перший вихід конкурсанток не лише свої виявив зовнішні дані, а й продемонстрував ораторську майстерность (адже філософський факультет вчить висловлювати свої думки логічно та переконливо).

Тож, нагадаємо імена прекрасних учасниць:
№1 Людмила Лагута
№2 Ярослава Баженова
№3 Анна Черненко
№4 Ксенія Призіглей
№5 Іванна Блінова
№6 Оксана Тунікова
№7 Анастасія Сімонова
№8 Вікторія Запорожець

Другий вихід запам’ятався своєю непередбачуваністю і сміливістю. Адже претендентки на перемогу вийшли у відвертих чорних сукнях, танцюючи під іспанські мотиви. Такий контраст чорного та червоної пристрасті (троянд та інших аксесуарів у руках дівчат) не залишив байдужим жодного.

У третьому виході потрібно було продемонструвати істинне втілення муз. Цей вихід дівчат став найзагадковішим. Зі свічками в руках, у довгих білосніжних сукнях, виконаних у грецькому стилі, до зали завітали справжні музи. Глядачі затамували подих. А музи піднялися на сцену й утаємничені загадковим освітленням подарували глядачам неперевершену феєрію свята.


Закінчили конкурсну програму виходом в елегантних вечірніх сукнях.

Оголошувати результати було надзвичайно важко. У залі панувала тиша та з кожною хвилиною зростала інтрига.
Перш за все були оголошені декілька спеціальних номінацій: від журналу «Я перший» Людмила Лагута отримала річну передплату, від театр-школи «Образ» Вікторія Запорожець отримала запрошення на прем’єру спектаклю, Оксана Тунікова виграла номінацію «Королева фото» за результатами он-лайн голосування.
Врешті-решт, за результатами голосування журі було вирішено: королевою глядацьких симпатій стала Ксенія Призіглей, друге місце посіла Оксана Тунікова, а третє – Іванна Блінова, яка також отримала річний контракт від кіномодельного агентства «Нео». Головне ж звання - Музи Філософії та перемогу у конкурсі здобула студентка першого курсу Людмила Лагута.

Святкування було продовжено у клубі «Велес».
Організаційний комітет дякує всім, хто долучився до створення, організації та підтримки цього конкурсу, а також тим, хто сприяв започаткуванню нової традиції на факультеті.






Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024