Новини

 

Майбутні військові політологи і психологи пройшли практику

30.11.2010
На виконання рішення Вченої ради Військового інституту (ВІКНУ) про завершення вивчення кожного змістовного модуля дисциплін спеціалізації проведенням практичних занять на базі військових частин, 26 листопада 2010 року у 101-й бригаді охорони Генерального штабу Збройних Сил України відбулися практичні заняття курсантів 3-го та 5-го курсів військово-гуманітарного факультету (ВГФ) ВІКНУ спеціальностей «Політологія» та «Психологія».
Метою занять було відпрацювання на робочих місцях службових обов’язків майбутніми офіцерами-вихователями.
Відтак були відпрацьовані завдання планування виховної та соціально-психологічної роботи у військовій частині й підрозділі, підготовки частини до нового навчального року, морально-психологічного забезпечення вартової служби на етапі підготовки варти та практичного виконання завдань варти, організації та проведення гуманітарної підготовки з особовим складом, роботи з молодим поповненням, виконання ритуалів та елементів розпорядку дня тощо.
Практика дала можливість покращити прямий та зворотній зв'язок між ВНЗ та військовою частиною, врахувати побажання її командування у підготовці фахівців з виховної та соціально-психологічної роботи, ознайомитись з роботою випускників Військового інституту попередніх років та почути її оцінку.
Від ВІКНУ участь у заході взяли начальник ВГФ полковник В’ячеслав Кирик, завідуючий кафедрою військово-гуманітарних дисциплін полковник запасу Віктор Безбах,а також доцент кафедри військової педагогіки та психології полковник запасу Георгій Дубровинський.
Від імені начальника Військового інституту генерал-майора Віктора Балабіна командуванню та фахівцям-вихователям бригади було подаровано навчальні посібники, видані науково-педагогічними працівниками ВГФ та вручено грамоти за сприяння практичній підготовці курсантів ВІКНУ.
Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін


<>brclear="all"

Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024