Новини

 

Міжнародна конференція у ВІКНУ

08.11.2010
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 25 – 26 листопада 2010 року відбудеться VІ Міжнародна науково-практична конференція "Військова освіта та наука: сьогодення та майбутнє", присвячена пам’яті першого начальника Військового інституту заслуженого працівника народної освіти України, доктора технічних наук, професора генерал-лейтенанта Жукова Сергія Анатолійовича.
Мета конференції: обговорення стану та перспектив розвитку військової освіти і науки, апробація результатів наукових досліджень, організація співробітництва у науковій діяльності та підготовці науково-педагогічних і офіцерських кадрів.
Для участі у заході запрошені представники організацій, підприємств та установ Білорусі, Болгарії, Російської Федерації, Данії, Узбекистану та інші.
Програмою конференції передбачено: пленарне засідання, доповіді та повідомлення учасників, робота в секціях (секція 1. Воєнна політологія та проблеми інформаційно-пропагандистського забезпечення військ (сил); секція 2. Психологічні проблеми гуманітарного розвитку Збройних Сил України; секція 3. Фінанси і воєнна економіка; секція 4. Сучасні проблеми правового забезпечення повсякденної діяльності військ (сил); секція 5. Воєнна географія та проблеми топогеодезичного забезпечення військ; секція 6. Лінгвістичне забезпечення діяльності Збройних Сил України; секція 7. Інформаційно-психологічна безпека держави і суспільства; секція 8. Техніка озброєнь та технології подвійного призначення).
Контрольні дати конференції: до 01.11.10 – подання заявок на участь у конференції та тез доповідей; 25.11.10 – прибуття, розміщення та реєстрація учасників конференції, подання повного тексту доповідей у вигляді наукових статей; 25.11.10 – відкриття конференції, пленарне засідання; 25.11.10 –робота в секціях; 26.11.10 – підбиття підсумків роботи конференції.
Регламент роботи: офіційні мови конференції – українська, російська, англійська; доповідь на пленарному засіданні – до 20 хвилин; доповідь на секційному засіданні – до 15 хвилин; виступи при обговоренні доповіді – до 5 хвилин; стендова доповідь – 3-8 аркушів формату А 4; виступи з повідомленнями – до 5 хвилин.


Учасники конференції забезпечуються житлом за окремим замовленням, за рахунок учасників конференції (орієнтовна вартість – 110-240 грн. за добу).
Кожний учасник може бути автором (співавтором) не більше двох доповідей (для докторів наук у разі участі в роботі декількох секцій дозволяється до чотирьох доповідей).
Кращі доповіді будуть надруковані у Збірнику наукових праць ВІКНУ у вигляді наукових статей.
Стаття повинна мати обов’язкові елементи, що визначені постановою Президії ВАК України від 15.01.2003 р. № 7-05/1.
Водночас з рукописом подаються наступні документи (українською мовою): акт експертизи; рецензія – за підписом провідного вченого.
Для організаційних витрат, пов'язаних з підготовкою, проведенням конференції та публікацією програми і збірника тез доповідей необхідно перерахувати реєстраційний внесок у розмірі 30 грн. (у т.ч. ПДВ 5 грн.). Копію платіжного повідомлення необхідно надіслати разом з реєстраційною карткою та тезами доповідей до оргкомітету не пізніше 01.11.10.
Доповіді (тексти статей) подаються в одному примірнику друкованого тексту (в обсязі 3-8 арк.), підписаному авторами. Разом з доповіддю подається дискета 3,5” з файлами, які містять текст доповіді та анотації (російською, українською та англійською мовами), з розширенням .doc або .rtf у редакторі Microsoft Word 6.0, шрифтом Times New Roman, розмір літер – 14, стиль – nоrmal (звичайний), інтервал між рядками – одинарний, поле зліва – 3.0 см, справа – 1.0 см, зверху – 2.0 см, знизу – 2.0 см. Формат аркуша – А4. Назва файлу – англійською мовою, повинна містити початкові букви прізвища автора (наприклад, доповідь Козака О. – kozak_dop.doc, а для анотації його статті – kozak_an.doc).
Оргкомітет має право відхилити доповідь у вигляді статті чи тези.
За науковий зміст і виклад матеріалу відповідальність несе автор.
Банківські реквізити оргкомітету:
(перерахування у гривнях).
Одержувач: Київський національний університет імені Тараса Шевченка.
Код ЗКПО 02070944.
Банк одержувача коштів:
Р/р – 31257277220023,
код – 820019
ГУДК м. Києва
Призначення платежу:
За участь у конференції "Військова освіта та наука", орг. внесок; прізвище учасника; перші слова назви доповіді.
Початок роботи конференції – 25 листопада о 10.00.
Усі журналісти, які бажають ознайомитися з ходом проведення зазначеного заходу, запрошуються до Військового інституту за адресою: м.Київ, пр-т Академіка Глушкова, 2, корпус 8 (від станції метро Либідська - маршрутне таксі № 38 до зупинки - Військовий інститут).
Акредитація журналістів за тел. (067) 5067097, (095) 1999482.

Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін





Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024