Новини

 

Золота медаль у престижній номінації

28.10.2010
З 27 по 29 жовтня ц.р. у приміщенні Київського палацу дітей та юнацтва проходить Друга виставка "Інноватика в освіті України", присвячена презентації навчальними закладами власних здобутків та досвіду інноваційної діяльності.
Організатори виставки Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України та компанія "Виставковий світ".
Метою виставки "Інноватика в освіті України" є узагальнення та всебічне висвітлення діяльності навчальних закладів, їх здобутків, визначення та обговорення пріоритетних проблем подальшого удосконалення навчального процесу.
Виставці «Інноватика в освіті України» надано статус національної і включено до переліку виставок, що проводяться в Україні у 2010-му році.
У її рамках було проведено конкурси з номінацій:
1. "Інноватика у вищій освіті".
2. "Інноватика у вищих навчальних закладах І-ІІ р.а.".
3. "Інноватика у співпраці загальноосвітньої середньої школи і професійно-технічних училищ".
3.1. "Інноватика у співпраці професійно-технічних училищ України з міжнародними освітніми установами".
3.2. "Інноватика в дошкільній освіті".
3.3. "Інноватика в загальноосвітньому навчальному закладі".
4. "Інноватика у науково-методичній роботі інститутів післядипломної педагогічної освіти по упровадженню педагогічних інновацій у сільських школах".
5. "Інновації в діяльності позашкільного закладу освіти".
6. "Інновації у співпраці підприємств, наукових установ, структур бізнесу, міжнародних організацій, видавництв з системою освіти".
Київський національний університет імені Тараса Шевченка отримав золоту медаль та Диплом виставки у номінації «Інноватика у вищій освіті»




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024