Новини

 

Футбольні пристрасті

27.10.2010
18 жовтня 2010 року закінчилися першість Голосіївського району м.Києва серед ВНЗ ІІІ-ІV рівня акредитації, в якій приймали участь 4 команди: КНУ імені Тараса Шевченка, НУХТ, МАУП, НУБІПУ. У вирішальному матчі команда КНУ зустрічалася із командою НУБІПУ. Про важливість матчу тренерський штаб неодноразово нагадував гравцям. Команда з Національного аграрного університету також була налаштована відстояти честь свого навчального закладу.
Отже, матч видався цікавим.
Склад команди Київського національного університету імені Тараса Шевченка
Сливка Роман ( ф-т кібернетики, 4 курс ) ; Василенко Олексій ( ф-т кібернетики, 3 курс ); Степовий Дмитро, Степовий Андрій( ф-т кібернетики, 3 курс ); Андрейчиков Дмитро ( економічний ф-т , 2 курс ); Чумаченко Роман ( мех.-мат , 3 курс ); Крамаров Олександр ( ф-т кібернетики, 6 курс ); Еленгаупт Віталій ( ф-т кібернетики, 4 курс ); Лєтічевський Євген ( ф-т кібернетики, 2 курс ); Балицький Євген (РФФ ,2 курс ); Гобелецький Юрій ( ф-т кібернетики, 3 курс ); Щербина Георгій ( економічний ф-т , 2 курс ); Радченко Євген ( ф-т кібернетики, 2 курс ).
Головний тренер команди – викладач кафедри фізвиховання та спорту Давиденко Микола Петрович.
Матч розпочався на високих швидкостях. Обидві команди продемонстрували чудову гру у відборі та створили декілька небезпечних моментів. НУБІПУ атакував гостріше, та всі атаки були зупинені захисниками та воротарем нашої збірної. Боротьба йшла по всьому полю протягом перших десяти хвилин. На 10-й хвилині тренер нашої збірної взяв тайм-аут та дав настанови гравцям щодо тактичних дій в атаці. Результат не змусив себе чекати. На 13 хвилині наша команда вийшла вперед після вдало проведеної комбінаційної атаки ( рахунок 1-0 ). У другій половині першого тайму збірна КНУ продемонструвала чудову гру у центрі поля та невдалу на вістрі атаки. Ударам гравців бракувало влучності і, незважаючи на велику кількість моментів, рахунок залишився незмінним до перерви.
Після перерви гра збірної НУБІПУ значно активізувалась та набула агресії. Команді понад усе потрібно було забивати. Після декількох невдалих спроб аграрії досягли мети. На 27 хвилині рахунок було зрівняно ( рахунок 1-1 ). Після пропущеного м’яча команда КНУ зібралася та почала тиснути на суперника. Ворота суперника довго залишалися неприступними. Тут слід відзначити чудові дії захисту збірної НУБІПУ. Проте втома давалася взнаки і обидві команди не виглядали так впевнено як на початку матчу. Переломною у матчі стала 37 хвилина. Наші хлопці організували чергову атаку на ворота суперника і домоглися успіху. Рахунок став 2-1. Тренер аграріїв пішов на ризикований крок, випустивши польового гравця замість воротаря. Це стало помилкою для збірної НУБІПУ. Впродовж 2 хвилин збірна КНУ забила два голи у порожні ворота після відбору м»яча на своїй території. Рахунок став 4-1. На останніх секундах другого тайму наша команда пропускає м’яч у свої ворота, який нічого не вирішує у протистоянні.
В підсумку збірна КНУ перемагає з рахунком 4-2 та займає третє місце у Першості Голосіївського району м.Києва з футзалу серед ВНЗ ІІІ-ІV рівня акредитації. Вітаємо нашу команду!
Загалом місця розподілилися так:
1. НУХТ
2. МАУП
3. КНУ імені Тараса Шевченка
4. НУБІПУ


Заступник завідувача кафедри фізвиховання та спорту, Ковальчук Світлана Костянтинівна



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024