Новини

 

„Неофіційну газету Київського університету” визнано кращим волонтерським проектом 2003 року

01.03.2004
Основна мета конкурсу „Волонтер року” – публічне визнання праці волонтерів у громадських, державних та комерційних організаціях Києва, а також висловлення подяки людям, які віддають свій час на користь суспільства.

27 лютого 2004 року відбулася церемонія нагородження переможців: керівники проектів та окремі переможці отримали подяки Київського міського голови та цінні подарунки. „Неофіційну газету” ж Головне управління з питань внутрішньої політики Київської міської державної адміністрації, Центр волонтеріату „Добра Воля” та Ресурсний центр „Гурт” визначили кращим проектом у номінації „Молодіжний рух”.

Після зустрічі відбулася прес-конференція, присвячена перспективам волонтерського руху в Україні та його подальшого розвитку, залученню якнайбільшої кількості людей до волонтерської діяльності.

Нагадаємо, що "Неофіційна газета" створена близько двох років тому студентами різних факультетів за підтримки Інформаційно-обчислювального центру з метою створення інформаційного простору для студентів університету.
Ольга Покотило
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024