Новини

 

П’ятниця, 13-е. Десять днів потому…

24.02.2004
Однією з головних подій студентського життя в нашому університеті на початку цього навчального семестру була позачергова гра в КВН. Спочатку проведення змагань планувалося на 13 лютого (“П’ятниця 13-е”- саме таку назву мала тема гри), але в силу певних обставин була перенесена на 24 лютого.

У грі брали участь команди економічного факультету “З перцем!”, фізичного факультету МІФ (Молоді Ініціативні Фізики) та хімічного факультету “Хіматака”, які в минулих іграх набрали однакову кількість балів.

Гра оцінювалася компетентним журі, до складу якого входили сценарист збірної команди “Чернігів” Володимир Бабанов, актор “Матадорів” Андрій Гріщенко, капітан команди “Відчиніть, міліція!” Євгеній Гіда, а також Сергій Катунін та Олексій Червоненко. Саме вони мали визначити переможця, який прийме участь у полуфіналі. Основний приз – грошова премія та, найголовніше, кубок ректора!

В залі, де проходили змагання, не було жодного вільного місця. Вболівальники голосно підтримували команди своїх факультетів: “Хі-мі-ки”, “З перцем!”. А найгучніше лунало: “Фі-зи-ки!”.

І ось, нарешті, гра розпочалася виступом команди фізичного факультету МІФ. Цікаві виступи, прикольні номери і, головне, справжня гра на всі сто відсотків була притаманна цій команді. Але відчувалося, що команда сформована відносно нещодавно, тож в неї ще все попереду!

У лідери відразу вибилася команда “З перцем” економічного факультету. Оригінальний сценарій, гарна акторська майстерність, цікаві жарти на актуальні теми сьогодення були головними складовими успіху цієї команди. Кожен виступ супроводжувався бурхливими оплесками вболівальників. Тож суперникам не залишалося жодного шансу!

Дві години жартів і сміху підходили до завершення. Настав довгоочікуваний кульмінаційний момент: яка команда гідна того, щоб продовжити гру в полуфіналі і шанс завоювати своєму факультету кубок ректора. Цю можливість чесно отримала команда економічного факультету “З перцем!”

P.S. Незважаючи на те, що три команди були гідними суперницями, після завершення змагань можна було помітити їх доброзичливі, щирі дружні стосунки.

Дмитро Шамайко,
спеціально для Прес-центру
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024