Новини

 

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) наближається до завершення вступна компанія - 2010

29.07.2010
Мабуть, зайвим буде розповідати, наскільки відповідальним та напруженим для кожного навчального закладу є період вступних випробувань. В їх організації та проведенні не може бути дрібниць, другорядних питань. Тут вирішуються долі багатьох вступників, формуються майбутні навчальні колективи.
Це стосується й ВІКНУ, – військового підрозділу Київського національного університету імені Тараса Шевченка, де після завершення складання вступних іспитів відбулася низка заходів, а саме:
23.07.10 на відкритому засіданні приймальної комісії, яка відбулася під головуванням начальника Військового інституту генерал-майора Віктора Балабіна за участю батьків вступників, були доведені результати вступних фахових випробувань та оголошені списки за рейтингом вступників, які успішно склали вступні фахові випробування та допущені до конкурсу сертифікатів і вступних екзаменів за відповідними спеціальностями;
27.07.10 на відкритому засіданні мандатної комісії за участю батьків вступників були оголошені попередні рейтингові списки вступників, які рекомендовані до зарахування.
Члени мандатної комісії дали вичерпні відповіді на численні запитання присутніх, розповіли про порядок подальших дій, у тому числі й подачі оригіналів сертифікатів, останній термін якої спливає о 14.00 31.07.10.
Після цього вже відбудеться наказ Ректора університету про зарахування до нашого ВНЗ.
Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін.




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024