Новини

 

Подяка від організаторів конкурсу «КОРОНАЦІЯ СЛОВА»

18.06.2010
Оргкомітет конкурсу «КОРОНАЦІЯ СЛОВА»
Конкурс романів, кіносценаріїв, п’єс та пісенної лірики про кохання

12.06.2010
Вельмишановний Леоніде Васильовичу!

Щиро дякуємо за участь і підтримку Конкурсу «Коронація слова», яку Київський національний університет імені Тараса Шевченка виявляв традиційно упродовж років. Приємно відзначити, що разом ми відкриваємо нові імена в літературі, кіно- і театральному мистецтві, запалюємо нові зірки пісенної лірики.
Серед лауреатів «Коронації слова» постійно присутні імена викладачів і студентів Київський національний університет імені Тараса Шевченка: проф. Григорій Штонь ¬ 3 премія у номінації «Кіносценарії» 2002 року, проф. Марина Гримич ¬ 1 премія у номінації «Романи» 2002 року, проф. Станіслав Росовецький ¬ 3 премія у номінації «П’єси» 2007 року, асп. Остап Соколюк ¬ дипломант Конкурсу у номінації «П’єси» 2009 року, викл. В.Фольварочний ¬ 3 премія 2006 року.
Випускниками Київський національний університет імені Тараса Шевченка є переможці Конкурсу різних років: Андрій Кокотюха, Анна Багряна, Василь Шкляр, Лариса Денисенко, Олександр Денисенко, а також численні дипломанти.
Традиційно провідні викладачі Інституту філології входять до складу журі Конкурсу.
Ми високо цінуємо співпрацю з Університетом і прагнемо зробити її ще приємнішою та конструктивнішою. Відтак ми пропонуємо:
¬ надалі розміщувати в числі логотипів на обкладинці книги, яка одержала відзнаку «Кращий історико-патріотичний твір», окреме позначення та надаємо Університету 10 подарункових примірників книги;
¬ в умовах Конкурсу ми акцентуємо почесну відзнаку «Кращий історико-патріотичний твір» від Київського національного університету імені Тараса Шевченка та оголошуємо її під час промо-заходів Конкурсу;
¬ члени журі від Університету, традиційно присутні в номінації «Романи», запрошуються до участі і в інших номінаціях, і мають можливість оцінювати й обирати справді найкращі тексти для отримання відзнаки від Університету;
¬ представник Університету вручає дипломи та цінні подарунки авторам обраних творів.
Щиро дякуємо за Вашу участь, підтримку нашої літератури, кінематографа, театру та популярної української пісні, що допомагає народженню нових українських письменників, драматургів, поетів.

З шаною та повагою
Юрій Логуш

Голова Правління компанії «Крафт Фудз Україна»,
Віце-президент Kraft International.
Ініціатор та засновник Конкурсу «Коронація слова»


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024