Новини

 

У ВІКНУ День відкритих дверей

02.06.2010
29 травня у Військовому інституті відбувся
День відкритих дверей.
Захід проходив згідно з Указом Президента України «Про Концепцію допризовної підготовки і військово-патріотичного виховання молоді» від 25.10.02 № 948/2002.
Були проведені:
1. Зустріч керівного складу інституту з відвідувачами.
2. Демонстрація слайдів та відеофільму про Військовий інститут.
3. Доведення до відвідувачів правил прийому до ВІКНУ.
4. Відповіді на запитання.
5. Проведення екскурсії по навчальному корпусу (аудиторіях) Військового інституту.
З розповіддю про історію Київського національного університету імені Тараса Шевченка та його структурного підрозділу Військового інституту, організацію навчально-виховного процесу, матеріально-технічну базу та правила прийому перед присутніми виступили заступники начальника Військового інституту з навчальної і наукової роботи полковник Олександр Сторубльов та з виховної роботи полковник Віктор Уліч, які після цього ще й дали вичерпні відповіді на численні запитання.
Батьків та майбутніх абітурієнтів найбільше цікавили особливості цьогорічного прийому до ВІКНУ, розпорядок дня, побутові умови, які створені для курсантів, перспективи військової служби після закінчення навчання.
Начальники факультетів ознайомили відвідувачів із навчальними аудиторіями, розповіли про особливості навчального процесу, спеціальності, за якими навчаються курсанти ВІКНУ.
Усі учасники заходу отримали необхідну та корисну інформацію, залишилися задоволеними проведенням цього заходу.

Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024