Новини

 

Ми пам’ятаємо

12.05.2010

У Військовому інституті нашого університету у завершальну стадію вступили заходи щодо святкування 65-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.
Серед тих, що вже відбулися, варто відзначити «круглий стіл» з особовим складом на тему: “Внесок українського народу в Перемогу у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років”, зустріч офіцерів та курсантів з ветеранами Великої Вітчизняної війни, мітинг та покладання квітів до пам'ятної дошки студентам, викладачам та працівникам університету, які віддали своє життя за свободу і незалежність нашої Батьківщини та інші.
Натхненно та самовіддано готувалася до участі у військовому параді до Дня Перемоги й колона курсантів ВІКНУ, яку очолює курсант 2-го курсу Наталія Мартинова. Злагодженим строєм у формі санінструкторів часів Великої Вітчизняної війни по Хрещатику пройшли 50 жінок-військовослужбовців.
Оптимізм дівчат-учасниць параду небезпідставний: на генеральній репетиції, що відбулася 6 травня 2010 року, начальник Генерального штабу - Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Іван Свида оцінив їх підготовку на «добре». Так тримати!

Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024