Новини

 

ВІКНУ відвідала делегація з ОАЕ

12.05.2010
Це були представники Командно-штабного військового коледжу Об’єднаних Арабських Еміратів. Гостей цікавили умови підготовки військових фахівців у ВІКНУ, навчально-матеріальна базою, організація навчально-виховного процесу, структура та головні напрямки діяльності Військового інституту.
Делегацію, яка складалася з слухачів коледжу, очолював заступник начальника Командно-штабного військового закладу ОАЕ бригадний генерал ГШ Аль Нуайами Абдулла Алі. Під час зустрічі з поважними гостями заступник начальника Військового інституту з виховної роботи полковник Віктор Уліч презентував структуру та основні напрямки діяльності ВІКНУ, розповів про його історію, здобутки і перспективи розвитку, а також про умови й особливості підготовки військових фахівців, у тому числі й з вивчення іноземних мов.
У свою чергу Аль Нуайами Абдулла Алі розповів про приємні враження, які він отримав під час ознайомлення з Києвом, та безпосередньо з ВІКНУ.
Віктор Уліч і начальник факультету іноземних мов та військового перекладу полковник Ігор Ольховой відповіли на численні запитання гостей щодо особливостей підготовки військових фахівців , методології та системи військової освіти в Україні.
Приємною несподіванкою для членів іноземної делегації стали гарні знання арабської мови, які показала у спілкуванні з ними викладач центру інтенсивної мовної підготовки старший лейтенант Юлія Сумко.
На завершення візиту Бригадний генерал ГШ Аль Нуайами Абдулла Алі залишив запис у книзі почесних гостей. Сторони обмінялися подарунками й сфотографувалися на згадку.



Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін





Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024