Новини

 

Культурні діалоги без кордонів

19.04.2010
16 квітня в Актовій залі Головного корпусу університету урочисто відкрилися Дні інтеркультурного співробітництва „ Україна – Італія: культурні діалоги без кордонів ”. Цей освітньо-культурний захід з 2005 року щорічно проходить в межах проекту міжнародного співробітництва у сфері освіти та культури між Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та Державним професійним інститутом готельного господарства, ресторанної справи та туризму «Д.Варнеллі» (Чінголі, Італія) за участю освітніх установ, державних та громадських організацій України та Італії.
Державний інститут готельного господарства, ресторанної справи та туризму „Д.Варнеллі” є одним з активних іноземних партнерів університету. У відкритті Днів взяли участь директор Інституту культури посольства Італії в Україні пан В’єрі Сораче-Мареска та лектор інституту пані Джулівія Міло. Йшлося про вже здійснене в сфері двосторонньої співпраці та її майбутні обрії. За значний внесок у розвиток цих відносин директора Державного інституту готельного господарства, ресторанної справи та туризму „Д. Варнеллі” професора Еліо Карфанія, координатора проекту культурного обміну професора Антонеллу Монтекіарі та доцента, письменника Вікторіо Граціозі було відзначено пам»ятними медалями та дипломами університету.
Своєю творчістю італійських гостей і всіх присутніх порадували "Веснянка", "Роксоланія" та квартет студентів Київського інституту музики ім. Р.М. Глієри.



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024