Новини

 

Збори ректорів України

25.03.2010

25 березня 2010 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбулося зібрання Спілки ректорів вищих навчальних закладів України. Головною темою обговорення були правила вступу до ВНЗ у 2010 році. Збори відкрив голова Спілки ректорів, ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Леонід Васильович Губерський. З доповідями про проблеми вступної кампанії та розвитку вищої школи виступили віце-прем'єр В.П.Семиноженко, міністр освіти і науки Д.В.Табачник, секретар Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти К.С.Самойлик.

У роботі зборів взяли участь: президент Національної академії педагогічних наук В.Г.Кремень, голова ЦК профспілки працівників освіти і науки України Л.С.Сачков, заступник голови КМДА В.С.Журавський, відповідальні працівники Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України, Міністерства освіти і науки, профспілки працівників освіти і науки.


Після спілкування з пресою міністр освіти і науки зустрівся з представниками студентського самоврядування і відповів на їх запитання, зокрема, про реалізацію нещодавніх змін до "Закону про вищу освіту".
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024