Новини

 

Міжнародна виставка «Cучасні навчальні заклади -2010»

19.03.2010
17-19 березня 2010 року в приміщенні Київського палацу дітей та юнацтва відбулася Міжнародна виставка «Cучасні навчальні заклади - 2010». Після кількарічної перерви у виставці знову успішно взяв участь наш університет.

Відвідувачам були представлені головні сучасні напрями розвитку університету: впровадження в навчальний процес новітніх інформаційних технологій, залучення провідних світових комп"ютерних компаній до освітнього процесу, набуття університетом статусу дослідницкого, новий підхід до вивчення іноземних мов і, як наслідок плідної підготовки, про успіхи студентів у різноманітних змаганнях, конкурсах, олімпіадах.



Як приклад застосування сучасних освітніх технологій на виставці демонструвався телефільм та численні комп'ютерні презентації про університет. Майже кожен другий відвідувач університетського стенду надовго зупинявся біля виставки підручників, підготовлених провідними викладачами і надрукованих в університетському Видавничо-поліграфічному центрі до 175-річчя університету.

Кожен бажаючий одержав в експозиції вичерпну інформацію про наступну вступну кампанію, адреси і телефони приймальної комісії, адресу університетського сайту і електронної пошти.

Досягнення університету були гідно оцінені організаторами виставки - Золотою медаллю в номінації "Компетентнісний підхід в освітній діяльності вищої школи".
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024