Новини

 

Навчаються заступники з виховної роботи

25.02.2010
Як відомо, в результаті ряду нарад, проведених ректором університету в студентському містечку, було ухвалено рішення про введення посад заступників завідувачів гуртожитків з виховної роботи. Було також визнано доцільним, щоб факультети рекомендували на ці посади авторитетних студентів, голів студрад або їхніх заступників.

І ось, 24 лютого 2010 року, в дирекції студентського містечка Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася перша робоча нарада рекомендованих факультетами активістів.

Природньо, що мова йшла, в основному, про те, які завдання повинні вирішувати заступники, на кого спиратися в своїй роботі, які проблеми розв'язувати в першу чергу, як обладнати приміщення для своєї роботи спільно з студентськими радами. Про це присутнім розповіли проректор з навчально-виховної роботи та начальник управління з організації поселення та виховній роботі в студмістечку.

Ясна річ, керівники також відповіли на низку конкретних запитань, які стосуються актуальних проблем життя гуртожитків. Хоча присутні як заступники і новачки, протена проблемах життя гуртожитків розуміються добре.

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024