Новини

 

Міжнародне співробітництво університету розширюється

23.02.2010
22 лютого між нашим університетом та університетом міста Ніш (Республіка Сербія) було підписано Меморандум про порозуміння, що передує майбутньому укладанню угоди про співпрацю.Документ підписали ректор КНУ імені Шевченка академік Леонід Губерський і ректор університету м. Ніш Мирослав Грожданович. На церемонії підписання були присутні члени делегації сербського ВНЗ професор Предрага Йовановича, викладач Боривойе Младенович і Тияна Йованович. З української сторони – проректор Петро Бех і начальник управління міжнародних зв»язків університету Олександр Іванов.
МЕМОРАНДУМ ПРО ПОРОЗУМІННЯ
між
Київським національним університетом імені Тараса Шевченка
(Україна)
та
Університетом міста Ніш
(Республіка Сербія)
Керуючись бажанням розвитку, зміцнення і поглиблення дружніх відносин між народами двох держав, а також виходячи зі спільної взаємної зацікавленості та бажання продовжувати співробітництво між університетами, два університети згодні реалізовувати взаємний обмін у сфері освіти, науки і культури.
I
Співробітництво між двома університетами здійснюватиметься за допомогою тих форм і сфер наукового обміну, які будуть передбачені окремою Угодою про співробітництво, підписати яку обидві сторони мають намір у червні 2010 року.
II
Щодо деталей імплементації конкретної діяльності, передбаченої майбутньою Угодою, університети домовлятимуться безпосередньо перед реалізацією кожного окремого заходу.
III
Меморандум набуває чинності з дня підписання та може бути доповнений, продовжений або припинений за попередньою спільною згодою і висловленою зацікавленістю договірних сторін.
IV
Меморандум про порозуміння підписується у двох ідентичних примірниках українською і двох примірниках англійською мовами.
Підписуємо цей Меморандум, керуючись духом і принципами академічного обміну, а також взаємного порозуміння та поваги.


Київський національний університет Університет міста Ніш
імені Тараса Шевченка
м. Київ

Ректор Ректор
Академік Леонід Губерський Професор Миролюб Грожданович



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024