Новини

 

Виборчі гранти

12.02.2004
Мережа громадянської дії в Україні (UCAN)

Проект Інституту Сталих Спільнот “Мережа громадянської дії в Україні” (UCAN), що впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), започатковує надання Виборчих грантів, які є частиною Інноваційного фонду проекту.

Ці гранти надаватимуться для фінансування особливих заходів та подій, мета яких - активізувати участь і посилити роль громадян та організацій громадянського суспільства у забезпеченні вільних та чесних виборів.

Важлива умова проведення таких заходів - максимальне залучення добре поінформованого населення.

Виборчі Гранти надаватимуться для проведення подій та заходів за участю ОГС, які набувають практичного досвіду використання виборів як реальної можливості розпочати обговорення на державному рівні актуальних питань життя громадян, організацій та спільноти загалом, а також залучити широкі суспільні верстви до участі у дебатах щодо вирішення цих питань.

Виборчі Гранти призначені не лише для підвищення рівня публічних дебатів у період виборів, а й для удосконалення практичного досвіду організацій громадянського суспільства щодо співпраці з широким колом політичних кандидатів незалежно від особистих політичних уподобань для вирішення певних суспільних завдань.

Виборчі Гранти зорієнтовані, зокрема, на:
- підтримку проведення дебатів, круглих столів та інших публічних заходів за участю кількох кандидатів;
- підтримку зусиль організацій громадянського суспільства щодо надання неупередженої інформації виборцям про програми та позиції кандидатів та партій;
- - створення та/або зміцнення мережі організацій громадянського суспільства, коаліцій та об’єднань для обговорення проблем, що привертають увагу кандидатів та політичних партій.

Пропозиції, що надійдуть на конкурс Виборчих Грантів, розглядатимуться у три етапи залежно від часу їх надходження до офісу UCAN:

- після 1 грудня 2003 року
- після 1 березня 2004 року
- після 1 червня 2004 року.


Додаткову інформацію про грантові конкурси та форму заявки можна знайти на веб-сторінці: http://www.ucan-isc.org.ua.

Пропозиції для отримання Виборчих грантів, будь ласка, надсилайте до офісу Проекту UCAN за адресою:

01034 Київ
вул. Володимирська, 47,
офіс № 9 (4-й поверх)

Увага: Пропозиції також можуть бути надіслані факсом та/або електронною поштою, але апліканти повинні перевірити, чи документи були отримані.
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024