Новини

 

Нова форма міжнародного військового співробітництва

21.01.2010
20 січня 2010 року відповідно до Договору між ВІКНУ та Київською асоціацією військових аташе (КАВА) про надання освітніх послуг першу лекцію щодо основних аспектів євроатлантичної інтеграції Словаччини провів аташе з питань оборони Посольства Словацької Республіки в Україні полковник Юрай Бескід. Лекцію було прочитано українською мовою.
У ході лекції доповідач відповів на численні запитання аудиторії, які стосувалися системи підготовки військових фахівців, їх матеріального забезпечення та соціального захисту, стану озброєння та військової техніки Збройних Сил Словацької Республіки, взаємовідносин з іншими країнами-членами НАТО та Україною.
Начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін щиро подякував полковнику Юраю Бескіду за цікавий виступ та зазначив, що проведення лекцій з особовим складом ВІКНУ представниками КАВА є новою формою міжнародного військового співробітництва для нашого навчального закладу.
Цього ж дня у ВІКНУ почалися практичні заняття на курсах із вивчення української та російської мов для представників КАВА.

Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024