Новини

 

Відбулася конференція трудового колективу Київського національного університету імені Тараса Шевченка

17.12.2009
Відбулася конференція трудового колективу Київського національного університету імені Тараса Шевченка з наступним порядком денним: 1) Звіт ректора про роботу за 2008-2009 навчальний рік; 2) затвердження змін до Положення про студентське самоврядування в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка; 3) спорудження пам'ятнику першому ректору університету М. Максимовичу.
Конференцію відкрив голова конференції трудового колективу голова профспілукової організації Цвих В.Ф. Після виконання протокольних формальностей слово для звітної доповіді було надано ректору Київського національного університету імені Тараса Шевченка Губерському Л.
Після змістовної доповіді було проведено її обговорення і Леонід Васильович дав грунтовні відповіді на поставлені питання.
Роботу ректора університету конференція трудового колективу університету визнала задовільною одноголосно.
По другому питанню слово було надане Голові студпарламенту університету Макарчуку Максиму. Він запропонував затвердити зміни до Положення про студентське самоврядування в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. В цілому зміни до Положення по пунктам були затверджені, з умовою доопрацювання та узгодження з управлінням по забезпеченню правової та кадрової роботи університету.
По третьому питанню слово було надане Русіну Мирославу Юрійовичу, який розповів про труднощі пов'язані з спорудженням пам'ятника першому ректору. Конференція схвально поставилася до пропозиції збору коштів на спорудження пам'ятника.



Прес-Центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024