Новини

 

Засідає Науково-методична рада університету

19.10.2009
16 жовтня під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи Бугрова В.А. відбулося розширене засідання Науково-методичної ради університету, на яке були запрошені заступники деканів факультетів (директорів інститутів) з навчально-методичної роботи.
Головним питанням на засідання був розгляд проекту «Положення про прийом на навчання до Київського національного університету імені Тараса Шевченка за освітньо-кваліфікаційними рівнями «магістр» та «спеціаліст»».
Цей проект, укладений Науково-методичним центром організації навчального процесу, розглядався на засіданні Науково-методичної ради навесні цього року. Досвід літньої вступної кампанії дозволив факультетам та інститутам Університету зробити висновки про його зміст, внести пропозиції та корективи. Особливо насиченим було обговорення способу підрахунку конкурсних оцінок вступників на навчання до магістратури та за освітньо-кваліфікаційним рівнем «спеціаліст». Варіантів було декілька, і лише відкрите голосування підбило підсумок дискусії.
Проект Положення схвалений та переданий для розгляду і затвердження на засіданні Вченої Ради Університету.
На основі узагальнення пропозицій факультетів (інститутів) складено перелік дисциплін гуманітарної та соціально-економічної підготовки для вільного вибору студентів. Цей перелік переданий для ознайомлення та розгляду на факультети (в інститути). Його затвердження відбудеться на наступному засіданні Науково-методичної ради Університету.


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024