Новини

 

В День першокурсника фізики розважалися

09.10.2009
Що таке життя майбутнього фізика? Багатьом здається, що це лише книжки, лекції і знову книжки. Та, насправді, воно сповнене ще й веселощами та цікавими подіями, що відбуваються на факультеті і в житті. Так кожного року в першу п’ятницю жовтня відзначається «День Першокурсника». На цьому святі свіжоспечені фізики вперше представляють себе не як поодинокі особистості, а як щось велике і єдине — групу. Тож пригадаємо, як пройшов «ДП- 2009».
Честь відкрити свято випала 1 ій групі, що достойно показала свою креативність і почуття гумору.
Цей чудовий вечір своїм танцем прикрасив гурт «Evidance» на чолі з хореографом Юлією Лаврик. Виступ нової КВК-команди нашого факультету ,зокрема, довів, що навіть гіпноз не може допомогти студенту на екзамені.
Переможцем конкурсу на кращу презентацію стала 6 група (оптотехніки), що переконала всіх у своїй майстерності веселити гурт, друге місце посіла 5 група,а третє – 3-тя, котра, до-речі, була також визнана кращою в щорічному осінньому конкурсі по прибиранню території перед фізичним факультетом.
Своїми враженнями від «ДП-2009» поділилася студентка 3-ї групи першого курсу Катерина Огуй:
«Не секрет, що багато хто з нас не очікував особливо успішного результату. Проте, все пройшло якнайкраще, хоча і довелося подолати чимало складностей. Однією з них було те, що ми, першокурсники, навчаємось разом усього місяць і ще не дуже добре вивчили одне одного, хоч це і не завадило нам зробити все можливе заради достойного спільного виступу. Спочатку було складно написати сценарій, розподілити ролі, вдало їх обіграти, але ніхто і не думав відмовитись від участі у святі. Всі настільки захопилися процесом підготовки, що і не помітили, як пролетів тиждень.
Всі групи показали себе з кращого боку. На святі панувала дружня атмосфера, всі відчували радісне піднесення і очікування чогось надзвичайного. Найбільше мене вразило те, що між групами зовсім не відчувалось конкурентної боротьби, учасник просто отримували задоволення від того, що відбувалося. Жартували на теми про життя в гуртожитку, смішні пригоди на парах, навіть, насмілювалися пародіювати викладачів.

На мою думку, на святі не було ані переможців, ані переможених. Всі показали своє бачення студентського життя, у всіх виступах були свої неповторні родзинки.»
Студенти- першокурсники фізичного факультету



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024