Новини

 

Щорічний чемпіонат університету з міні футболу

27.01.2004

Констянтин Юштін отримує передачу Мало хто знає, що в університеті кожного року відбуваються змагання з міні футболу. В цьому році в ньому брали участь 9 команд. Деякі факультети не змогли зібрати власну команду, тому організовувались збірні команди з декількох факультетів. Всі 9 команд були розподілені на дві підгрупи:

Підгруппа 1
  1. Військовий інститут
  2. Геологічний + механіко-математичний
  3. Інститут філології
  4. Радіофізичний + фізичний факультети
  5. Юридичний факультет

Підгруппа 2

  1. Географічний факультет
  2. Кафедра фізвиховання + економічний факультет
  3. Факультет кібернетики
  4. Факультет соціології і психології + філософський факультет

Команди, що посіли перші місця у підгрупах розігрують в фіналі 1-2 місця, а команди, що посіли другі місця у підгрупах розігрують в стиковому матчі 3-4 місця.

Внаслідок сліпого жеребкування підгруппа 1 за складом була значно сильніша за підгруппу 2, проте в жодній групі ніхто не очікував послаблень. В перший же день змагань відбулися 2 міні-сенсації:

Юридичний факультет – Військовий інститут 7:4

Факультет соціології і психології + філософський факультет - Кафедра фізвиховання + економічний факультет 10:3

Та закономірна перемога радіофізичного факультету над інститутом філології 15:0. Після першого ж дня вважалось, що доля перших місць в обох підгрупах була вирішена, проте у другий ігровий день відбулись наступні матчі:

Військовий інститут - Інститут філології 17:2

Радіофізичний + фізичний факультети - Юридичний факультет 9:6

Кафедра фізвиховання + економічний факультет - Факультет кібернетики 8:3


Після чого команда факультету кібернетики не з’явилась більше ні на один матч, а ситуація в першій підгрупі зовсім заплуталась, тому що досить рівна команда радіофізичного факультету почала претендувати на 2 місце у власній підгрупі.

Третій ігровий день приніс ще одну несподіванку за участю радіофізичного та фізичного факультетів: Радіофізичний + фізичний факультети - Геологічний + механіко-математичний факультети 4:1

У іншому матчі кафедра фізвиховання обіграла географічний факультет забезпечивши собі 2 місце в підгрупі.

В 4-й ігровий день відбувалась центральна зустріч, що вирішувала долю збірної команди геологічного та механіко-математичного факультетів. У матчі з вйськовим інститутом вони поступились з рахунком 3:5, не зважаючи на те, що у першому таймі вони вели у рахунку 2:1.

У 5-й ігровий день збірна комнда радіофізичного факультету грала з командою Військового інституту. Ані команда радіофізичного факультету, а ні команда фізичного факультету не вигравала у визнаних фаворитів команди військового інституту вже 4 роки поспіль. Цього разу сенсації не сталось індивідуально сильна команда військового інституту впевнено перемогла 4:3.

Тому долю першого місця першої підгрупи ( військовий інститут або збірна Радіофізичний + фізичний факультетів) вирішував матч збірної команди геологічного та механіко-математичного факультетів з командою юридичного факультету. В дуже важкому двобої юридичний факультет переміг з рахунком 5:3. Цей результат дозволив розташуватися командам у першій підгрупі у наступному порядку завдяку особистим зустрічам

  1. Радіофізичний + фізичний факультети
  2. Юридичний факультет
  3. Військовий інститут
  4. Збірна Геологічного та механіко-математичного факультетів
  5. Інститут філології

Не зважаючи на невисокий рівень гри потрібно відзначити самовідданість гравців інституту Філології , що показували найвищий рівень бажання грати. Кожного разу вболівальники підтримували саме цю команду.

Таким чином у матчі за третє місце зустрічались

Юридичний факультет - Кафедра фізвиховання + економічний факультет

Цей матч видався дуже напруженим, та тримав глядачів у напруженні до останньої хвилини. Після кожного пропущеного голу команда юридичного факультету нарощувала темп та зрівнювала рахунок . Динаміка голів вражала

0-1 (10 хв.)

1-1 (12 хв.)

1-2 (18 хв)

2-2 (20 хв)

2-3 (22 хв.)

3-3 (23 хв.)

3-4 (27 хв.)

та за хвилину до закінчення матчу рахунок стає 4-4. Потрібно відзначити, що ворота збірної команди Кафедри фізвиховання і економічного факультету захищав колишній воротар збірної СРСР з гандболу, олімпійскьий чемпіон. Саме цей факт надавав впевненості цій команді. Але основний час залишився внічию, та долю 3-го місця вирішували пенальті, у яких точнішими виявились викладачі юридичного факультету, з чим ми їх і поздоровляємо.

У фіналі зустрічались

Радіофізичний + фізичний факультети — Факультет соціології і психології + філософський факультет

Навіть на розминці команд було явно зрозуміло що основною перевагою гуманітарної збірної є молодість та індивідуальна майстерність. Але основним козирем збірної технічних факультетів був воротар, доктор фізико-математичних наук, професор С.Й.Вільчинський та злагоджена командна гра. Перший тайм фіналу пройшов під тиском гуманітаріїв на який “природничники” відповідали блискучою грою воротаря, злагодженими діями у захисті та рідкими контратаками одна з яких завершилась несподіваним ударом нападаючого 1-0 !

З таким рахунком команди пішли на перерву, не реалізувавши по одному майже 100 відсотковому моменту. Після перерви малюнок гри змінився внаслідок того, що природничники почали атакувати, і швидка миттєва контратака за участю 2-х нападаючих проти 3-х захисників завершилась другим голом у ворота гуманітарії внаслідок незлагоджених командних дій. Потім почався відкритий футбол. З усіх епізодів найбліьше запам’ятався епізод коли найкращий бомбардир турніру з півметру пробив вище порожніх воріт за рахунку 3-1. Під гучні оплески болівальників всіх команд. Остаточний рахунок 5-3 на користь радіофізиків. Як сказав після матчу один з учасників команди переможців “Порядок побив клас”. Как проститутки элитные и дешёвые.

Таким чином, вперше за багато років переможцями стали гравці фізичного та радіофізичного факультетів. Дуже цікаво, що не маючи у своєму складі дуже потужних гравців з індивідуальною майстерністю дана команда все ж таки стала переможцем. Як кажуть, це-таки футбол за Лобановським.

Диплом переможця змагань

Проститутки Уфы ufa-prostitutki.com Проститутки Воронежа http://voronezh-prostitutka.com Проститутки Москвы на sexdosug.com Как проститутки элитные и дешёвые.
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024