Новини

 

Вручення дипломів магістра випускникам економічного факультету

01.07.2009
30 червня 2009 року в актовій залі економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулося урочисте вручення дипломів магістра економічних наук випускникам економічного факультету денної та заочної форм навчання. Ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка, академік Національної академії наук України Губерський Леонід Васильович святково вручив дипломи магістра економічних наук 310 випускникам (168 - денної форми та 142 - заочної форми навчання), серед яких близько 20 % - з відзнакою.
Випускники магістратури отримали дипломи за наступними спеціальностями:
- економічна теорія;
- економіка підприємства;
- прикладна економіка;
- міжнародна економіка.
- економічна кібернетика;
- менеджмент організацій;
- менеджмент інноваційної діяльності;
- банківська справа;
- фінанси;
- облік і аудит.
Фундаментальна класична університетська підготовка дає можливість випускникам факультету отримати кваліфікацію магістра економічних наук. Сьогодні вони можуть працювати викладачами економічних дисциплін у вищих навчальних закладах та коледжах України, економістами-дослідниками в закладах Національної академії наук України, провідними економістами та аудиторами на державних і недержавних підприємствах та в установах, менеджерами і співробітниками фінансових, кредитних, страхових, податкових структур, банківських установ. Запрошують на роботу випускників економічного факультету і представники сфери міжнародного бізнесу, відомі закордонні банки та страхові компанії.
Випускники факультету досягли найвищих рівнів професійного та суспільного визнання – стали видатними вченими, депутатами Верховної Ради України, працюють в Секретаріаті Президента України, міністерствах та урядових структурах, є відомими громадськими діячами, керівниками підприємств та установ усіх рівнів і форм власності. Економічний факультет пишається, що серед його випускників перший Президент України – Кравчук Леонід Макарович.




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024