Новини

 

Урочисте вручення дипломів бакалавра і магістра економічних наук випускникам економічного факультету 2009 року.

24.06.2009

26 та 30 червня 2009 р. о 14.00 в актовій залі економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбудеться урочисте вручення випускникам економічного факультету денної та заочної форм навчання дипломів бакалавра та дипломів магістра економічних наук.
Економічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка є одним з найстаріших факультетів університету. Його було організовано в 1944р. Факультет має давню історію та славні традиції. На сьогодні він є базовим в Україні з підготовки кадрів економістів та менеджерів найвищої кваліфікації. З 2003 року факультет очолює доктор економічних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України, член-кореспондент Національної академії наук України Базилевич В.Д..
Фундаментальна класична університетська підготовка дає можливість випускникам факультету отримати кваліфікацію магістра економічних наук. Сьогодні вони можуть працювати викладачами економічних дисциплін у ВНЗ та коледжах України, економістами-дослідниками в закладах НАН України, провідними економістами та аудиторами на державних і недержавних підприємствах та в установах, менеджерами і співробітниками фінансових, кредитних, страхових, податкових структур, банківських установ. Запрошують на роботу наших випускників і представники сфери міжнародного бізнесу, відомі закордонні банки та страхові компанії.
Випускники факультету досягли найвищих рівнів професійного та суспільного визнання – стали видатними вченими, депутатами Верховної Ради України, працюють в Секретаріаті Президента України, міністерствах та урядових структурах, є відомими громадськими діячами, керівниками підприємств та установ усіх рівнів і форм власності. Серед випускників економічного факультету – перший Президент України Кравчук Л.М., серед його професорів – екс-Прем’єр-Міністр України Єхануров Ю. І..
26 червня 2009 року 353 випускники (334 денної форми та 19 заочної форми навчання) отримають диплом бакалавра, з яких близько 30 % дипломи з відзнакою.
30 червня 2009 року 310 випускників (168 денної форми та 142 заочної форми навчання) отримають диплом магістра економічних наук, серед яких близько 20 % з відзнакою.
Вручення дипломів бакалавра і магістра відбудеться за такими спеціальностями:
- економічна теорія;
- економіка підприємства;
- прикладна економіка (тільки магістерський рівень підготовки);
- економічна кібернетика;
- менеджмент організацій;
- облік і аудит;
- фінанси;
- банківська справа;
міжнародна економіка.
На урочисте вручення дипломів магістра в якості почесних гостей будуть запрошені:
Міністр економіки України Данилишин Б.М.
Академік НАН України, директор інституту економіки та прогнозування НАН України, Віце-президент спілки економістів України, заслужений діяч науки і техніки України Геєць В. М.;
Голова Правління ВАТ “Сведбанк” Тигіпко С. Л..

Адреса: 03022 м. Київ, вул. Васильківська, 90а.
Контактний телефон: +380445213390, +380503849373.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024