Новини

 

Посли країн Європи в гостях у студентів - міжнародників.

13.05.2009
13 травня в рамках відзначення «Дня Європи» відбулася зустріч студентів Інституту міжнародних відносин нашого університету з послами країн ЄС: Надзвичайним і Повноважним Послом Нідерландів в Україні паном Рональдом Келлером, Надзвичайним і Повноважним Послом Франції в Україні паном Жаком Фором, заступником Надзвичайного і Повноважного Посла Польщі в Україні паном Лешеком Шерепкою та Представником Генерального секретаря Ради Європи в Україні Аке Петерсеном. досуг уфа фотки.
Дні Європи в Україні – це чудова можливість дізнатися найцікавіше про Європейський Союз та його відносини з Україною, познайомитися з культурою європейських країн, зустрітися з цікавими людьми, обговорити нагальні питання сьогодення та отримати по-справжньому незабутні враження.


В той же день. . .
В актовій залі Інституту філології університету в рамках проведення "Дня Європи" в Києві відбулася зустріч студентів з Повноважним Міністром 1-го рангу,Послом Греції в Україні паном Харісом Дімітріу та Надзвичайним і Повноважним Послом Латвійської республіки в Україні паном Атісом С'янітсом.
Посли розповіли молоді про перспективи розвитку Європейського Союзу на найближчі роки і взяли участь у жвавій дискусії зі студентами про інтеграційні процеси в освіті та на Європросторі.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024