Новини

 

Ярмарок вакансій «Імпульс 2009» відбувся!!!

24.04.2009
Молодь університету уже виводить країну з кризи!
Непересічна подія відбулася 23 квітня у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка в приміщенні радіофізичного факультету. Спитаєте,яка? Вперше на загальноуніверситетському рівні відбувся (саме відбувся, а не просто пройшов) Ярмарок вакансій «Імпульс 2009»!
Розпочався Ярмарок раніше запланованого часу, оскільки організатори і деякі роботодавці прибули на місце проведення за годину до офіційного початку, а студенти і випускники уже починали підходити і цікавитись. Першими прибули на Ярмарок представники компанії «Materialise» і, як виявилося не даремно,- вони були на слуху у всіх студентів , особливо, студентів технічних спеціальностей. Але похвали заслуговує не лише ця компанія, а й решта тих, що взяли участь у Ярмарку. Отже, хто ці сміливці, що попри кризу,залишаються, як кажуть, на плаву…Вищезгаданий «Materialise», компанія «Астеліт», «Henkel»,всім відомий «Procter&Gamble», мрія бухгалтерів і аудиторів «Ernst&Young» і, звичайно, наші партнери і колеги КМЦП(Київський міський центр праці) та КМДА(Київська міська державна адміністрація) . Вони розташувалися на першому поверсі факультету зі своїми стендами.
а крім стендового формату захід мав і іншу програму: освітніх семінарів і презентацій. Розпочалася вона з «Materialise». Паралельно проходили освітні семінари. Особливу увагу привернув виступ «Работодатели и соискатели - по разные стороны слона. Или как стать конкурентоспособным кандидатом на должность» Марини Стародубської – генерального директора компанії «Михайлов и партнеры. Украина».Присутні отримали унікальну можливість краще засвоїти матеріали доповіді, бо пані Марина виявила завидну комунікабельність, відповідаючи на запитання студентів по завершенні семінару, і лише початок наступної доповіді завадив відповісти на запитання всіх охочих. Презентація «Materialise» теж пройшла з великим успіхом і під кінець зібрала значну аудиторію пошуковувачів роботи. За підвищеної активності пройшли семінари генерального директора компанії «Михайлов и партнеры. Украина». а також «Procter&Gamble». Ще один цікавезний семінар провів Микола Ніколаєв – керівник інтернет - проекту «Topwork». Тема семінару «Особливості ведення бізнесу в мережі Інтернет» була,в першу чергу, цікава молодим спеціалістам, які хотіли б працевлаштуватися, започаткувавши свою власну справу в мережі Інтернет. Відзначу, що тема ця дуже близька і мені, як менеджеру аналогічного проекту(http://stud-centr.univ.kiev.ua/) Центру працевлаштування студентів КНУ імені Тараса Шевченка. До слова, на презентацію «OTP Bank» прийшло ще більше студентів, ніж на попередні разом взяті. «OTP Bank» представив свою програму стажування для студентів, а під кінець розіграв між присутніми брелок з логотипом. Останнім, але найцікавішим, на мою думку, був семінар «WEB 3.14 або рух капіталу в Інтернет» Олексія Борисенка – співзасновника компанії «IIT» і за сумісництвом адміністратора порталу http://stud-centr.univ.kiev.ua/.
Організатори ярмарку також мали свій стенд, звідки направляли студентів-шукачів до потрібних їм роботодавців, координували розпорядок заходів , допомагали заповняти анкети. Підсумовуючи, робимо втішні висновки : незважаючи на кризу, є роботодавці відкриті для молоді, а сама молодь прагне практичних знань і хоче вчитись у успішних людей. Молодь університету допоможе...молодь університету уже виводить країну з кризи!

Будуй кар’єру з нами!




PR-менеджер Студентського центру Демчишин Андрій
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024