Новини

 

Україна очима молодих юристів .

27.04.2009
23-24 квітня на юридичному факультеті КНУ імені Тараса Шевченка відбулася щорічна Міжнародна наукова конференція студентів, аспірантів та молодих учених.
На пленарному засіданні учасників конференції привітав проректор з наукової роботи професор Григорук В.І. Він передав вітання і побажання плідної роботи від ректора, академіка Губерського В.Л.
Виступили також заступник декана з наукової роботи професор Кохановська О.В., завідувачі кафедрами, заступники декана.
Робота конференції проходила в 23 секціях; в ній взяли участь понад 1046 студентів та молодих вчених. Керівництво секціями взяли на себе провідні вчені юридичного факультету. До конференції було видано збірку наукових робіт у 4-х частинах та Програму конференції.






Молоді науковці представляли як ВНЗ України, так і іноземні ВНЗ, зокрема, МДІМВ (університет) МЗС Російської Федерації, Санк-Петербурзький університет МВС Російської Федерації, Московську фінансово-юридичну академію, „Ульяновський державний універсистет”, Молдавський державний університет, Самарський державний університет, Ягелонський університет Кракова (Польща), Гданський університет (Польща) та інші.
Значну частину роботи по підготовці конференції здійснили Голова студентської ради факультету Колотілова І.О., Голова НТСА юридичного факультету Билиця Т.І. та секретар оргкомітету, студент 3 курсу Нестор В.Р. fxpro лучший лицензированный форекс брокер. Рейтинг брокеров форекс forex брокеры. лучший монтаж скс в киеве



Прес-Центр


Прес-Центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024