Новини

 

Переможці конкурсу «Вища школа-2008»

03.04.2009
У Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, що є ініціатором і співзасновником конкурсу, 2 квітня 2009 р. відбулася церемонія нагородження переможців Другого всеукраїнського конкурсу засобів масової інформації «Вища школа-2008». Заступник директора Інституту інноваційних технологій та змісту навчання Міністерства освіти і науки України Левківський К. М., проректор з науково-виховної роботи КНУТШ Шевченко В. П., голова Асоціації працівників ЗМІ України Петренко В. М., виконавчий директор конкурсу, професор Карабанов М М. тепло привітали переможців. Ними було відзначено позитивну роль конкурсу в пожвавленні роботи вишівських ЗМІ та ВНЗ в цілому.
У конкурсі взяли участь понад 150 організацій: видання, телерадіокомпанії, редакції газет та журналів – це у півтора рази більше, ніж у минулому конкурсі. Тому й нагороджених було майже вдвічі більше – 57 проти 32 організацій. Серед них більшість складали ВНЗ: 46 університетів, академій, інститутів та редакцій, в тому числі 20 газет. У той же час помітно зменшилась кількість телерадіокомпаній, з 5 до 2. Особливо слід відзначити зростання якості багатотиражних видань, їх змісту та поліграфічного оформлення. Значна їх частина почала виходить в кольорі.
Вищими відзнаками конкурсу, спеціальними призами – статуетками «Вища школа» були нагороджені:
1. Редакція журналу «Вища школа» Міністерства освіти і науки України.
2. Львівський національний університет імені Івана Франка.
3. Київський національний університет імені Тараса Шевченка.
4. Волинський національний університет імені Лесі Українки.
5. Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара.
6. Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди.

Дипломами конкурсу I ступеня нагороджено 22 організації, в тому числі 20 з врученням золотих медалей. ІІ ступеня – 20 організацій, в тому числі 17 з врученням срібних медалей. Дипломами ІІІ ступеня – 9 організацій.
Виконавчий директор конкурсу, професор Михайло Карабанов



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024