Новини

 

Центр працевлаштування « Імпульс» відкрито!

24.02.2009
Відбулося!!! Такою констатацією приємного факту можна охарактеризувати відкриття Центру працевлаштування «Імпульс». Відкриттю передували довгі дні підготовки, розробка стратегії та концепції. І ось все матеріалізувалося таким підсумком:
1. Презентацію відвідали понад 100 студентів з нашого університету і не тільки ;
2. Були присутні роботодавці Ernst&Young, Procter & Gamble, TОВ \"Інвестиційно - консалтингова компанія Мустанг\", Adecco;
3. На «круглому столі» були обговоренні сучасні проблеми працевлаштування, а студенти отримали відповіді на наболілі питання від конкретних, як кажуть, «живих» роботодавців.
А тепер - як все відбувалося . На вході відвідувачі отримували анкету пошукувача роботи, студентський профспілковий журнал «Non Stop» та авторську розробку Центру працевлаштування – «методичку» з працевлаштування (в останній були приведені поради, щодо складання резюме, елементи профорієнтації та інформація про компанії-роботодавців, присутніх на заході). Ведуча, Катерина Петренко представила президію, в якій крім роботодавців був присутній заступник голови Первинної профспілкової організації В’ячеслав Шамрай та керівник Центру працевлаштування студентів та випускників Кирило Боханов. Керівник Центру представив основні аспекти роботи Центру зі студентами, роботодавцями та адміністрацією. Серед робочих інструментів Кирило зазначив інтернет-портал stud-centr.univ.kiev.ua, детальніше про який згодом розповів адміністратор порталу. Кожен з роботодавців представ свою компанію, розповів про умови працевлаштування та програми набору молоді до компанії, надав інформацію про вакансії. Після виступів роботодавців ведуча оголосила другу частину заходу – круглий стіл з роботодавцями. Не зважаючи на те що круглого стола в приміщені не було і всі залишились сидіти на своїх місцях, решта атрибутів «круглих столів», як то обговорення, відповіді на запитання, дискусія мали місце.
В кінці студенти просто оточили роботодавців, була помітна їхня зацікавленість і було очевидно, що багатьом реально не вистачає спілкування з бізнесовим сектором економіки та з майбутніми працедавцями. Отож, ми беремо на себе відповідальність задовольнити це бажання студентів та випускників. Чекаємо Вас на наступному ярмарку вакансій, що відбудеться у квітні.

Олексій Борисенко, Кирило Боханов
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024