Новини

 

Парламент відновив роботу. Студентський

11.02.2009
Після тривалої перерви, викликаної затяжними спусками в Буковелі та відсутністю снігу в Куршевелю та Синяку, студентські парламентарі нарешті зібралися у головному корпусі університету.

На засіданні, яке відбулося 11 лютого 2009 року, відпочилі парламентарі з задоволенням слухали інформацію спікера А.Пристаї про організацію дебат-клубу, про фотозвіти студентських акцій (не террористичних), про плани співпраці з міською адміністрацією, про студенський центр працевлаштування, ну й, звичайно, про свято закоханих, дата святкування якого тримається у великій таємниці для одружених (заміжніх).

Спікер представив присутнім проректора з навчальної роботи, відповідального, за його словами, за виключення студентів, Володимира Бугрова. Володимир Анатолійович розповів про головні завдання студентського самоврядування, насамперед про відвідування, про те, як правильно студентам йти Болонським шляхом, як не наступати на граблі попередників.

Спікер повідомив про заплановану на 21.02 поїздку до Крут, про початок масового тестування студентами нової їдальні між корпусами фізиків та радіофізиків, про результати її успішної перевірки у грудні.

Парламенський кореспондент
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024