Новини

 

Наші студенти і аспіранти зміцнюють СНД

29.01.2009

З 22 по 26 січня 2009 року в Московському державному університеті імені М.В. Ломоносова відбувся Форум лідерів студентських та молодіжних організацій країн СНД, присвячений Дню Російського студентства й Дню Тетяни.
На Форумі були обговорені діючі механізми реалізації спільних міжуніверситетських та міжнародних проектів, сучасний стан, історичні особливості та перспективи розвитку молодіжного руху в країнах СНД.
В рамках урочистих заходів відбулося засідання Координаційної Ради Співдружності студентських та молодіжних організацій.

На зібранні було затверджено план роботи Співдружності на 2009/2010 роки (2009 - Рік Молоді в країнах СНД, 2010- Рік Науки та Інновацій), обговорено питання створення Ради молодих вчених СНД при Співдружності студентських та молодіжних організацій, інші актуальні питання розвитку об’єднання.

Від Київського університету в роботі Форуму брав участь Голова Наукового товариства студентів та аспірантів університету Олексій Якубін.


За велику роботу в Співдружності студентських та молодіжних організацій, значний внесок в зміцнення і розвиток гуманітарного співробітництва країн СНД та активну участь у ІV Форумі лідерів студентських та молодіжних організацій СНД, присвяченому Року Молоді в Співдружності незалежних держав Наукове товариство студентів та аспірантів Київського університету на засіданні Координаційної Ради було відзначено почесним дипломом. Диплом був підписаний Головою виконавчого комітету-виконавчим секретарем країн СНД С.Н. Лєбєдевим, президентом Євразійської асоціації університетів, ректором МДУ імені М.В. Ломоносова, віце-президентом РАН В.А. Садовничим, Головою Координаційної Ради Співдружності студентських та молодіжних організацій, Головою Молодіжної ради МДУ імені М.В. Ломоносова І.В. Ільїним.

Нагадаємо, що Співдружність студентських та молодіжних організацій заснована у 2005 році та об’єднує молодь з країн СНД, а також деяких країн далекого зарубіжжя, зокрема – з Франції, Польщі, Німеччини, Італії, Фінляндії, Іспанії, Сербії.






Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024