Новини

 

Новорічне вітання ректора університету

31.12.2009
Шановні колеги:
викладачі і співробітники, аспіранти і студенти
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка!

Спливають останні години року 2008-го. Для університетського колективу це був рік не простий, рік насичений напруженою працею, багатий на події, але завдяки нашим спільним зусиллям, ми здолали всі перешкоди. Вдячний вам за розуміння і підтримку, за вчасну допомогу і активну взаємодію. Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2008-ий рік був прожитий не дарма, він подарував нам радість нових перемог і досягнень.

Новий рік це улюблені нами з дитинства радісні дні, наповнені світлом свята спільної радості, веселощів, очікування чуда й казки, душевного тепла й надії. У ці дні прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов”язково здійсняться.

Від усієї душі зичу вам великого людського щастя, міцного здоров”я, добра й радості, творчих успіхів, вірних друзів та близьких людей поруч. Бажаю всім вам бути працьовитими і щирими, досягати нових високих цілей, щоб ще вище підняти рівень свого інституту, факультету, кафедри. академічної групи, а разом і всього університету.

Шануйте колег, поважайте вчителів, бережіть підлеглих.

Нехай прийдешній 2009-й рік виправдає самі добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім”ям. Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов. Нехай наступаючий рік стане для нашої рідної України роком миру, злагоди та процвітання.

Ректор
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

академік Леонід Губерський
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024