Новини

 

Ігри команд КВН Київського університету - чвертьфінал

15.12.2003
Ніхто з студентів та викладачів не їв, не пив, не спав, а все чекав на фінальні ігри університетських команд КВН. І ось, три дні і три ночі КВНщики готувалися, а викладачі все хвилювалися за своїх “діточок” перед відповідальними інтелектуальними змаганнями.

Актовий зал Червоного корпусу стогнав від великого напливу студентської маси, адже він приймав у своїх стінах чвертьфінальні змагання університетського чемпіонату з КВН. Стіни нашої Alma Mater здригалися від сміху, криків груп підтримки і сотень глядачів, що прийшли вболівати за улюблені команди і просто гарно провести свій вільний час. Загалом, у змаганнях брали участь 14 команд, серед яких були представники майже всіх факультетів і інститутів, а також гості з Академії Адвокатури.

Цьогорічні змагання приємно всіх вразили доповненням нових команд. Вони продемонстрували свіжі ідеї, які не поступаються командам із величезним досвідом. Серед дебютантів цього сезону особливо хочеться відмітити команду Інституту журналістики, яка відразу взяла хороший старт і без особливих зусиль випередила всі команди своєї підгрупи у п’ятницю 5 грудня і вийшла до півфіналу разом з командою географічного факультету “Планета”.

Стосовно інших змагань (4 і 8 грудня) – путівки до півфіналу отримали команди Інституту міжнародних відносин, факультету соціології і психології, юридичного факультету, а також дебютанти минулого сезону - команда факультету кібернетики.

Чвертьфінальні ігри приємно вразили глядачів високим рівнем професіоналізму, незважаючи на наближення сесії. Змагання команд КВН ще раз довело, що студенти вміють гарно поєднувати проведення вільного часу і підготовку до заліків. За бездоганну гру вболівальники віддячили своїх улюбленців безпрецедентним масштабом відвідування ігор.

Гра була варта гучних оплесків і усміхнених облич, і як-то кажуть - закінчилась "хеппі ендом". Андрій Джеджула, до речі, який був одним з членів журі, дозволив капітанам команд сказати кілька слів у прямому ефірі радіостанції Super Nova, а смачненьким призом за виснажливу працю були сухарики “Грізлі”, після чого всіх учасників застрахувала транспортна компанія UTICO.


Олександр Загваздін,
Наталія Годун,
ПРЕС-ЦЕНТР
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024