Новини

 

Півфінальні баталії VIII чемпіонату КВН завершилися

18.03.2008
Остання гра ІІ туру VIII чемпіонату КВН, яка відбулась 17 березня 2008 року, зібрала на сцені актової зали Головного корпусу університету 5 команд: збірна команда факультетів соціології та психології “Основний інстинкт”, геологічного факультету – “Експедиція”, економічного – “З перцем”, юридичного – “Вне закона”, Інституту регіонального управління підприємництва екологічного менеджменту і туризму – “Аборигени”.

Відмінниками першого конкурсу стала команда “Основний інстинкт”. Команда під час “Візитки” встигла не тільки пожартувати, а й спростувати те, що “Основний інстинкт” зловживає чорним гумором. “Він у нас не чорний, а монохромний”, – пояснили соціологи й психологи. Крім того, у першому конкурсі з’ясувалося, що всі аборигенки хочуть заміж за Савдієва.

Під час “Розминки” юристи намагалися підкупити членів журі, подарувавши кожному ноутбук. Проте, судячи з суми балів, ноутбуки в журі вже є.

Найбільше вболівальникам й журі припав до душі “Конкурс однієї пісні”. Зал просто захлинався сміхом під час виступу “Вне закона”. “Аборигени” і “Основний інстинкт” теж порадували душу. Олег Скрипка у виконанні “Експедиції” зібрав море оплесків. А от економістам і гостроту гумору, і вокальні здібності треба відточувати.


Але гра – є гра. Хтось здобуває перемогу й перепустку в фінал, хтось має час підготуватися і зробити це в наступному чемпіонаті. Тож перемогу в третій грі ІІ туру VIII чемпіонату КВН виборола збірна команда факультетів соціології та психології “Основний інстинкт”, набравши 13 балів. “Вне закона” закінчили гру з результатом 12, 4 бала, “Аборигени” – 10,8 бала, “Експедиція” – 9,4 бала, “З перцем” – 6,6 бала.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024