Новини

 

Хіміки переможці ІІ чвертьфінальної гри КВН

17.03.2008
ІІ чвертьфінальна гра другого туру VIII загальноуніверситетського чемпіонату КВН відбулася 14 березня 2008 року в актовій залі Червоного корпусу Київського університету. Цього дня між собою змагалися за вихід до півфіналу 5 команд: радіофізичного факультету «96/4», хіміки «Новий елемент», команда Інституту філології «Схід-Захід», філософського факультету «Друга зміна» та постійні гості чемпіонату команда Чернівецького університету «Делюкс».

Загальною темою ігор була «Весна», але вона чомусь не прослідковувалась у виступі жодної з команд. У першому конкурсі команда філософського факультету продемонструвала давньоруський Інтернет та українську камасутру в піснях. Цікаві метаморфози під час виступу відбулися з учасниками «Нового елементу». Її актори помінялися місцями - Катя стала Ігорем, а Ігор Катею, і щоб такого надалі ні з ким не трапилось хіміки закликали: «Мужики хватит ходить в девицах!» Вихованці дворазових переможців університетського чемпіонату з КВН, зараз суто дівчача команда «Схід-Захід» продемонструвала автошколу для блондинок та приїзд Королеви університету до рідного села. За оцінкою журі кращою у першому конкурсу стала команда хімічного факультету – 5 балів, другими були філологи та філософи по 4,2, команда радіофізичного факультету отримала 4 бали, а «Делюкс» - 3 бала.

Після розминки в якій команди піднімали різні питання від експлуатації дитячої праці до похорон Буратіно, пройшов «Конкурс однієї пісні», у якому команди повинні були переспівати відомі пісні на власний лад. У ньому першою виступила команда радіофізичного факультету, учасники якої зробили своєрідний мікс з пісень з фільму «Пригоди Буратіно» та «Голубая луна». Хіміки виконали пісню з проекту «Дом-2», якій вони заселили персонажами з детективу Агати Крісти «10 негренят». Команда «Схід-Захід» виконала реп, присвячений 8 березня, у чому їй допомагали колишні учасники команди. Підсумувавши та оцінивши всі виступи команд журі вивело на перше місце хіміків з результатом 13,4 бала, другими стали філологи – 11,6, третіми – радіофізики – 10,8, потім філософи – 9,8 і останнє місце посіла команда з Чернівців – 7,8 бала.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024